Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Fraggle Rock komt naar Apple TV+ en Apple maakt ook nieuwe afleveringen

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
freggels apple tv+


Lees verder na de advertentie

Sinds kort kun je op Apple TV+ naar een aantal korte filmpjes over The Fraggles kijken. Dat smaakt blijkbaar naar meer, want Apple heeft nu ook de rechten op de oude serie gekocht.

Meer Fraggles op Apple TV+

Sinds dit voorjaar staat De Freggels Rock Mee op Apple TV+. De korte afleveringen van ongeveer vijf minuten staan in het teken van social distancing. Gobo, Wimmie, Mollie, Jet, Bobby en Reizende Oom Roel leven ieder in hun eigen Freggelgrot maar proberen toch om contact met elkaar te houden.

Dat smaakt blijkbaar naar meer, want Apple heeft nu ook de rechten om langere afleveringen te gaan maken. En – oh nostalgie – de originele serie uit de jaren tachtig is vanaf vandaag of anders morgen óók te zien op Apple TV+! Het gaat in totaal om bijna honderd afleveringen van de poppenserie van Jim Henson (bekend van The Muppets en Sesamstraat).

Geen Apple Original


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Via Apple TV+ kun je op dit moment uitsluitend kijken naar door Apple zelf geproduceerde originals. Vorige week werd bekend dat Apple het over een andere boeg gaat gooien. Om te kunnen concurreren met andere grote streamingdiensten gaat Apple ook oudere series, films en documentaires toevoegen. The Fraggles is de eerste in dit rijtje.

Bron: MacRumors