Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Feyenoord – PSV live kijken (KNVB Beker)? Bekijk de gratis livestream

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
feyenoord PSV kijken

Vanavond spelen Feyenoord en PSV tegen elkaar in de achtste finale van de KNVB Beker. De wedstrijd staat gepland om 20:00 uur. Hieronder leggen we uit hoe je gratis naar Feyenoord – PSV kunt kijken.

Lees verder na de advertentie

Waar wordt Feyenoord – PSV uitgezonden?

Feyenoord en PSV strijden woensdagavond om een plaats in de kwartfinale van de KNVB Beker. Daarin wacht een confrontatie met AZ. De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV wordt live uitgezonden en is gratis te bekijken.

Het bekerduel – dat om 20:00 uur begint – wordt uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel providers gratis is. Heb je geen televisieabonnement, of last van de Ziggo-storing? Dan is er nog een andere manier om de livestream te volgen, zodat je niets hoeft te missen.

Feyenoord – PSV gratis kijken

kooptip

Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!
Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Via de website Canal Digitaal kun je de wedstrijd Feyenoord – PSV gratis live kijken. Dit is een aanbieder van digitale televisie. Neem je een abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 1.

Het abonnement op Canal Digitaal is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Livestream Feyenoord – PSV

Zo bekijk je de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV gratis via Canal Digitaal:

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar https://livetv.canaldigitaal.nl/ en log in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en ga naar de livestream van Feyenoord – PSV.

Het kijken naar de wedstrijd kan vervolgens op verschillende manieren. Canal Digitaal heeft een app voor de smartphone en de Canal Digitaal TV App is beschikbaar op verschillende smart tv’s. Ook kun je de zenders van Canal Digitaal via de browser bekijken.

Kosten na je proefperiode

Ben je tevreden, dan wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Zo kun je de komende maanden alle wedstrijden van de Eredivisie blijven zien. Je krijgt toegang tot de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar: live en on demand. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na uitzending terugkijken.

Meer over de online dienst lees je in onze Canal Digitaal review.