Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Teufel en Fender brengen samen drie hippe bluetooth-speakers uit

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Fender x Teufel

Het Duitse audiomerk Teufel heeft een samenwerking aangekondigd met het legendarische Fender – en daar komen direct drie bluetooth-speakers uit met een wel érg hippe look.

Lees verder na de advertentie

Fender x Teufel

Teufel timmert in Europa al een tijd aardig aan de weg, met een flinke collectie speakers en koptelefoons die stuk voor stuk een kenmerkende gebalanceerde sound hebben. Maar nu wil het merk ook in de Verenigde Staten voeten aan de grond zetten, en dat doen ze via een samenwerking met versterker- en gitarenbouwer Fender.

Teufel Air 2

De eerste nieuwe producten die uit hun samenwerking komen zijn nieuwe versies van de Rockster Air 2, Rockster Cross en Rockster Go 2. Deze hebben een nieuw design dat sterk doet denken aan de versterkers van Fender, inclusief een verchroomd Fender-logo. En die komen ook gewoon naar Europa!

kooptip

De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!
De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Rockster-speakers

De drie draadloze Rockster-speakers zijn ideaal in te zetten voor al je feestjes. De Fender x Teufel Rockster Air 2 heeft met zijn 25mm tweeter, 250mm woofer en 80 watt vermogen genoeg power om een kleine zaal te vullen, en houdt dit met zijn ingebouwde accu maar liefst 58 uur vol. Je kunt hem zelfs inzetten als versterker voor je gitaar en microfoon als je wilt optreden, met een 6,3mm- én XLR-input.

Fender x Teufel Air 2

Is de Air 2 te veel van het goede? Dan is er ook de kleinere Fender x Teufel Rockster Cross. Deze is compact genoeg om als tas bij je te dragen, maar heeft alsnog een accuduur van 16 uur en een flinke 120mm woofer. En wil je een nóg kleinere unit, dan is er ook nog de Rockster Go 2. Beide modellen hebben we eerder getest: lees onze Teufel Rockster Cross review en Teufel Rockster Go review.

Fender x Teufel: prijzen en release

De drie Fender x Teufel-speakers zijn per direct te bestellen bij Teufel, Bol.com en Amazon.nl. Dit zijn de prijzen: