Terug naar Ouderwetse Facebook-tijdlijn keert terug: alleen berichten van vrienden
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Ouderwetse Facebook-tijdlijn keert terug: alleen berichten van vrienden

Door Ward Edema22 juli 2022 10:502 min. leestijd0

Een Facebook-tijdlijn met alleen berichten van vrienden: het was ooit de standaard, maar tegenwoordig zie je meer posts van bedrijven dan wat anders. Daar komt nu verandering in met Facebook Feeds. Dit moet je weten.

Facebook-tijdlijn

Facebook Feeds: nieuwe Facebook-tijdlijn

Facebook heeft aangekondigd de tijdlijn op te gaan splitsen in twee losse weergaves: Home en Feeds. De eerste is bijna exact de tijdlijn die we nu gewend zijn, inclusief de vele berichten van pagina’s waarvan Facebook denkt dat we ze interessant zouden vinden – niet heel persoonlijk dus.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Feeds is echter een totaal nieuwe weergave die draait om de berichten van je vrienden. Hier zie je verder ook de posts van pagina’s waarvan je zelf hebt aangegeven dat je ze leuk vindt, en berichten van groepen waar je deel van uitmaakt. Dit heeft dus een ouderwets tintje, en doet denken aan het ‘oude’ Facebook.

Niet de standaard Facebook-tijdlijn

Facebook Feeds

Wanneer je de Facebook-app opent – of de website opent op je Mac – dan word je automatisch begroet door de Home-weergave. Wil je naar Feeds, dan moet je die weergave helaas altijd eerst handmatig selecteren. Maar goed: het is beter dan niets!

Home en Feeds worden in de komende weken uitgerold. Dit betekent dat je de nieuwe weergaves misschien nu al ziet, of dat ze pas over een paar weken voor jou beschikbaar zijn. In dat geval heb je dus nog héél even geduld nodig.

Facebook Favorieten

Kun je echt niet wachten? Dan kun je gebruikmaken van de Favorieten-functie die nu al in Facebook zit. Hiermee krijg je een losse tijdlijn die alleen gevuld wordt met berichten van geselecteerde vrienden. Open Facebook op je iPhone, en tik in het startpagina-tabblad bovenaan op ‘Favorieten’. Met de knop ‘Favorieten beheren’ voeg je mensen toe.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Facebook

 

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar