Terug naar Drukte op Eindhoven Airport: 4 apps om de rij te overleven
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Drukte op Eindhoven Airport: 4 apps om de rij te overleven

Door Ward Edema19 juli 2022 15:003 min. leestijd0

De drukte op Eindhoven Airport neemt toe, waardoor je net als op Schiphol érg lang in de rij staat. Met deze 4 apps overleef je het!

Eindhoven Airport drukte

Drukte op Eindhoven Airport

Alsof de drukte op Schiphol nog niet erg genoeg was, is ook Eindhoven Airport nu aan de beurt dankzij een ernstig personeelstekort. Dat betekent: lange rijen, gemiste vluchten, en veel frustratie. Gelukkig zijn er apps voor je iPhone die je trip naar Eindhoven Airport wat prettiger kunnen maken. Wij zetten ze op een rij!

1. Google Maps

Eindhoven Airport

Met de druktemeter in Google Maps kun je live zien hoe druk het is op Eindhoven Airport. Bovendien zie je een grafiek voor de gehele dag, zodat je weet wat de piektijden zijn en wanneer je dus liever niet bij de rij wilt aansluiten.

Open Google Maps, zoek in de zoekbalk bovenin naar ‘Eindhoven Airport’ en tik op het bovenste resultaat. Schuif het menu onderin naar boven, en scroll door tot je bij ‘Populaire tijden’ belandt. Door horizontaal over de grafiek heen te schuiven, zie je de drukte op alle dagen van de week. Op de huidige dag zie je ook de live drukte in het roze.


Google Maps App Store


2. 9292

Eindhoven Airport drukte

Met de auto naar een druk vliegveld gaan is geen aanrader, maar een fatsoenlijke treinaansluiting heeft Eindhoven Airport helaas niet. Hierdoor is het altijd wat gehannes met de bus – maar ook daar is een app voor.

In de app 9292 plot je je reis in, waarna je alle details van je trip naar Eindhoven Airport ziet, van de trein naar Eindhoven Centraal tot de Hermes Bus naar het vliegveld. Zo heb je geen onnodige stress bovenop de stress van het vliegveld. Bovendien zie je hoe druk het OV is, zodat je (naar verwachting) drukke bussen kunt vermijden en je je koffer gewoon kwijt kunt.


9292 App Store


3. The Flight Tracker

Eindhoven Airport rij

Hoe laat vertrekt mijn vlucht nou werkelijk? Heb ik nog wat extra speling door vertragingen? Hoe makkelijk zou het zijn als Eindhoven Airport daar een app voor had zoals die van Schiphol, maar helaas. Je kunt echter wel gebruikmaken van The Flight Tracker.

Met deze app kun je je vlucht vanaf Eindhoven Airport opzoeken en volgen, waarna je optioneel pushmeldingen in kunt schakelen die je op de hoogte houden. Zo zie je direct of er vertraging is en waar je op het vliegveld moet zijn. En als je een Apple Watch hebt, dan werkt de app ook daarop!


The Flight Tracker App Store


4. Waterful

Eindhoven Airport wachttijd

Het is een slechte combinatie: reisstress, hitte, en urenlang staan. Denk er dus aan om in de rij goed te eten, en bovenal om veel water te drinken. Waterful geeft op basis van je geslacht en activiteit aan hoe veel water je moet drinken, en geeft je een herinnering als het weer tijd is om wat H2O tot je te nemen. Zo droog je in ieder geval niet uit – en dat kan ook van pas komen op je hete vakantiebestemming.


Waterful App Store


De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Leesvoer in de drukte van Eindhoven Airport?

Abonneer je op onze nieuwsbrief, en je ontvangt wekelijks een overzicht van het laatste nieuws en de beste tips voor je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch. Zo heb je ook in de rij op Eindhoven Airport genoeg te lezen:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar