Terug naar Dit is de binnenkant van de iPhone
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit is de binnenkant van de iPhone

Door Laura Grootaarts13 oktober 2017 12:242 min. leestijd0

Met de iPhone X viert Apple dit jaar het 10-jarig jubileum van de iPhone. Uiterlijk is er heel wat veranderd aan het toestel, maar ook de binnenkant van de iPhone heeft in de loop der jaren een ingrijpende metamorfose ondergaan.

Binnenkant iPhone

Om te laten zien hoe de binnenkant van de iPhone in de loop der jaren geëvolueerd is, hebben Bloomberg en teardown-site iFixit de handen ineen geslagen en heel veel toestellen opengeschroefd. Op de site van Bloomberg kun je een interactief kijkje nemen in de iPhones van de voorbije jaren. De verschillen zijn opmerkelijk. Je ziet zo onder meer dat de originele iPhone (op de foto links hieronder) uit 2007 er in vergelijking met de nieuwste iPhone 8 compleet anders uitziet.

Binnenkant iPhone

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De eerste iPhone is uitgerust met een lompe, gele lithium-batterij met een capaciteit van 1400 mAh. Goed genoeg voor tot 8 uur gesprekstijd, 6 uur surfen, 4 uur video kijken of 24 uur audio beluisteren. De iPhone 8-batterij is stukken slanker, heeft een capaciteit van 1812 mAh en gaat stukken langer mee. En dan de camera: de 2-megapixelcamera voldoet totaal niet meer aan de huidige standaarden en levert korrelige foto’s op. Wat bij de iPhone 8 ook in het oog springt, is de taptic engine die zorgt voor haptische feedback.

Bekijk het complete overzicht

Wil je (bijna) alle iPhones naast elkaar zien? En zien wat er de afgelopen tien jaar allemaal vernieuwd is? Bekijk dan alle foto’s bij Bloomberg. Binnenkort kun je daar waarschijnlijk ook de binnenkant van de iPhone X bewonderen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 8
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar