Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Disney+ nú al in Nederland: 2 maanden gratis kijken!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Disney+


Lees verder na de advertentie

Verrassing: Disney+ is nú al beschikbaar in Nederland! En we mogen met zijn allen de eerste maanden gratis kijken. Daarmee hebben we de primeur!

Disney Plus Nederland

Disney+ werd aanvankelijk aangekondigd voor 12 november. Het zou dan starten in Nederland, de Verenigde Staten en Canada. Een primeur dus, voor Nederland. Maar nog opmerkelijker Disney+ staat nú al in de App Store. En je kunt gratis kijken tot en met 12 november, daarna betaal je 6,99 per maand. Je kunt ook probleemloos opzeggen voor die tijd. Je kunt de app nu al downloaden in de App Store voor onder meer je iPhone, iPad en Apple TV. Ook kun je kijken via de Mac, want de dienst is ook in de browser beschikbaar via de Disney+ website.

Wat je nu al vindt in de app? Héél veel Disney-klassiekers. Van Bambi tot de Kleine zeemeermin en Frozen. Daarnaast is er content van Pixar, Marvel, LucasFilm (van Star Wars) en National Geographic. Disney+ oogt daarmee op dit moment al heel compleet, maar toch ontbreekt er nog iets. De exclusieve Disney+ Originals volgen namelijk pas op 12 november. Denk hierbij aan Star Wars Mandalorian, een remake van Lady en de Vagebond en High School Musical De Serie. Lees ook ons artikel Disney+ kijken op TV.

Concurrent van Disney: Apple TV+

De officiële release volgt dus op 12 november, dan komt Disney+ wereldwijd beschikbaar. Tegen die tijd is ook Apple TV+ van start gegaan. Apple’s eigen streamingdienst maakt zijn debuut op 1 november en gaat nog een heel harde concurrentiestrijd moeten leveren. Disney+ lijkt op dit moment dé streamingdienst voor gezinnen met jonge kinderen en veel mensen die nu tevreden zijn met Netflix zullen daar ongetwijfeld blijven plakken.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt