Terug naar De binnenkant van de iPhone 6s onthuld
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De binnenkant van de iPhone 6s onthuld

Door Laura Grootaarts25 september 2015 16:112 min. leestijd0

Sinds vandaag is de iPhone 6s te koop in het buitenland en nu lijkt het er al op dat mensen iets tegen de roségouden iPhone hebben. Eerder vandaag plaatsten we een bericht over iemand die probeerde om een gloednieuwe roze iPhone te verbuigen. Een andere roze iPhone is het slachtoffer geworden van iFixit: die schroefden het toestel zonder pardon uit elkaar.

Binnenkant iPhone 6s

Wat is er eigenlijk te zien aan de binnenkant van de nieuwe iPhone? De iPhone 6s lijkt niet af te wijken van de iPhone 6, maar er zijn toch belangrijke verschillen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Kleinere batterij iPhone 6s

iFixits bevidingen bevestigen in ieder geval iets wat we eigenlijk al wisten: de iPhone 6s heeft een kleinere batterij dan zijn voorganger. Die had een capaciteit van 1810 mAh. De accu van de iPhone 6s heeft een vermogen van nog maar 1715 mAh. Daar hoef je overigens niet wakker van te liggen, want de nieuwe iPhone gaat een stuk zuiniger om met energie.

Ruimte voor de Taptic Engine

Door het kleinere formaat van de batterij is er ruimte vrijgekomen voor de Taptic Engine, die is ook behoorlijk groot. De Taptic Engine zorgt voor haptische feedback in de vorm van trillingen. Het nieuwe 3D Touch-schermt is een stukje dikker. Het scherm weegt 60 gram en is daarmee 15 gram zwaarder dan dat van de iPhone 6 en evenveel als die van de iPhone 6 Plus.

Wat verder opvalt aan de iPhone 6s

Zelfs de kleinste schroefjes hebben dezelfde kleur als de rest van de behuizing. De camera’s zijn flink verbeter maar zien er nog bijna hetzelfde uit. Verder is de iPhone lastig te repareren: het toestel krijgt hiervoor een 7 op een schaal van 10. Dit komt omdat de Touch ID-kabel enigszins dwarsligt en omdat je speciale schroevendraaiers nodig hebt. We wensen de mensen van iFixit veel plezier met het in elkaar zetten van hun iPhone. Bekijk de volledige ontmanteling van de iPhone 6s.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 6s
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar