Terug naar Chat GPT Plus komt eraan: moet jij ook gaan betalen?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Chat GPT Plus komt eraan: moet jij ook gaan betalen?

Door Ward Edema2 februari 2023 09:372 min. leestijd0

Chat GPT Plus is aangekondigd: een snellere en betere versie van de slimme chatbot. Maar betekent dit dat jij ook moet gaan betalen?

Chat GPT Plus

Chat GPT Plus

Het zat er al een tijdje aan te komen: ChatGPT wordt betaald. Maar voordat je wanhopig wordt, is er ook goed nieuws. Het is namelijk niet zo dat de versie die je al kent betaald wordt – die blijft gewoon gratis beschikbaar. Er komt alleen daarnaast nu een betaald abonnement: ChatGPT Plus.

Bescherm jouw Apple-product, nu 20% korting op alle Decoded accessoires

Bescherm jouw Apple-product, nu 20% korting op alle Decoded accessoires

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Met Chat GPT Plus krijg je drie grote voordelen ten opzichte van de gratis versie. De eerste is dat je áltijd toegang krijgt tot de chatbot, ook als er extreem veel verkeer op de site zit. Dat is met name handig als de VS en Europa tegelijk wakker zijn – dan valt de site vaak uit. Het tweede voordeel is dat de dienst sneller antwoordt, zodat je niet eindeloos naar die drie puntjes hoeft te staren.

Nieuwe functies

Het laatste en direct het grootste voordeel van ChatGPT Plus is dat je als eerste toegang krijgt tot nieuwe functies en verbeteringen. Stel, ChatGPT krijgt toegang tot recentere informatie, of de mogelijkheid om het internet door te zoeken, dan zal dit dus als eerste voor de betalende leden beschikbaar zijn.

ChatGPT Plus zal $ 20 per maand kosten, en is eerst alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Binnenkort komt het abonnement ook naar andere regio’s zoals Nederland en België. Wil je weten wanneer het zover is? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief zodat je direct op de hoogte wordt gebracht van het laatste nieuws rondom AI, Apple en meer:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Meer met AI

Wil je meer lezen over de mogelijkheden van (de gratis versie van) ChatGPT en andere AI’s? Werp dan een blik op onze andere artikelen:

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar