Terug naar Black Friday-vondst: 15% extra App Store-tegoed
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Black Friday-vondst: 15% extra App Store-tegoed

Door Sven Lamers27 november 2020 07:043 min. leestijd0

Black Friday … Overal vind je de geweldigste aanbiedingen voor verschillende producten. Maar misschien hoef je op dit moment helemaal niets. Dan is een cadeaubon met App Store-tegoed toch een goed idee? Wij hebben een leuke deal ontdekt waarbij je nog eens 15% extra erbij krijgt, bovenop de waarde van het App Store-tegoed dat je koopt. Maar je moet er wel snel bij zijn want deze actie is maar vijf dagen geldig!

Black Friday App Store actie:15% extra tegoed bij App Store-kaarten van €25, €50 en €100

De actie loopt van 27 november t/m 1 december 2020 en je moet je bon voor 15 december 2020 inwisselen om te profiteren van deze actie. De cadeaukaarten zijn niet in te wisselen in de (online) Apple Store voor fysieke spullen, zoals iPhones, Macs en accessoires.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Spelen iPhone

Dit koop je met App Store-tegoed

Vanuit de App Store en Mac App Store kun je met je App Store-tegoed kiezen uit een gigantisch aantal apps, games, muziek, tv-programma’s, films en e-books. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het downloaden. Van productiviteits-, navigatie- of foto-apps tot audioboeken en podcast. Je kunt ook verschillende abonnementen aanschaffen en betalen met je App Store-tegoed. En wanneer je geabonneerd bent op streamingdiensten zoals Disney+ of dating apps zoals Tinder kun je de maandelijkse of jaarlijkse kosten ook betalen met het tegoed van je Apple ID.

iPhone-gamers opgelet!

Een App Store-kaart is voor iedereen een mooi cadeau, maar misschien is het voor gamers met een iPhone wel extra speciaal. Sinds een tijdje heeft Apple de gamedienst Apple Arcade gelanceerd. Een abo voor games waar je voor € 4,99 per maand eindeloos premium games op je iPhone kunt spelen. Games die ook wel in de (online) winkel liggen maar daar meestal een stuk duurder zijn. Dan komt die extra 15% goed van pas voor extra veel game-tegoed.

Een digitale App Store-cadeaubon is altijd goed

Kun je geen geschikt cadeau verzinnen voor een vriend(in) of familielid? En wil je diegene toch op een leuke manier verrassen deze feestdagen? Stuur dan een App Store-giftcard cadeau. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Je geeft de cadeaubon een feestelijk en persoonlijk tintje mee en prikt een datum waarop de giftcard digitaal wordt verstuurd. Met een paar muisklikken maak je iemand dus helemaal blij met een App Store-cadeaubon waar hij of zij zelf iets mee kan kopen. Altijd goed!

Nog meer aanbiedingen?

Ben je benieuwd naar nog meer Black Friday-aanbiedingen? Daar houden we jullie natuurlijk ook graag van op de hoogte. Op een speciale pagina verzamelen we alle aanbiedingen die de moeite waard zijn.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar