Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPad 9 is nu dankzij Black Friday 2022 goedkoper dan ooit

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Black Friday 2022 iPad 9


Lees verder na de advertentie

Zoek je naar een betaalbare, maar recente iPad? Dan is dit een goed moment om toe te slaan, want er is nu al een aantrekkelijke Black Friday 2022-aanbieding voor de populaire negende generatie iPad.

Black Friday 2022-deal voor iPad 9

De aanbieding is te vinden bij Mediamarkt, waar de Black Friday-gekte al vroeg is losgebarsten. Sinds vandaag zijn daar volop Black Friday-aanbiedingen te vinden. De deal die er voor ons het meest in het oog sprong was die van de negende generatie iPad uit 2021:

De aanbieding maakt de negende generatie iPad uit 2021 goedkoper dan hij ooit was. De tablet is nog steeds populair. Zoek je naar een zo goedkoop mogelijke iPad die nog lang door Apple wordt ondersteund, dan kom je bij de negende generatie iPad uit.

Bij Apple is de iPad 2021 nog steeds te koop, waar hij 439 euro kost. Bij de Mediamarkt krijg je hem momenteel dus voor ruim honderd euro minder, waarmee dit daadwerkelijk een goede Black Friday-deal is. Zorg dat je er op tijd bij bent, want we verwachten dat het snel gedaan is met de voorraad.

iPad 2021


kooptip

iPad 2021

De iPad 2021 was tot afgelopen september dé instap-tablet van Apple. Inmiddels is er met de iPad 2022 een nieuwer model. Die heeft niet alleen een nieuw ontwerp en een betere processor, maar ook een veel hogere prijs: 589 euro. Door dit enorme prijsverschil kiezen veel mensen voor de iPad die een generatie ouder is en nu dus extra aantrekkelijk is geprijsd.

Overigens zijn er meer Apple-aanbiedingen bij de Mediamarkt: