Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van


Lees verder na de advertentie

Voor het Nederlands Elftal valt er tijdens het WK voetbal helaas weinig te winnen, maar er is nog een manier om het mondiale voetbaltoernooi razend spannend te maken: deelname aan een leuke WK-Pool. Maar welke moet je dan hebben? We zetten de beste WK Poule apps voor je op een rij.

De 4 beste WK Poule apps

Morgen begint het WK, dus het is tijd om een WK Poule (of eigenlijk: WK-Pool) aan te maken en de strijd aan te gaan met je vrienden, familie, teamgenoten of collega’s. Er zijn bestaan echter tientallen WK Poule apps en websites, wat het kiezen lastig maakt. Daarom zetten we onze favoriete WK-Pool-apps en -websites op een rij.

1. Scorito

Veel voetbalfans kiezen voor Scorito. De WK-Poule van Scorito kent vijf speelrondes: de groepsfase en de knockout-wedstrijden. Per ronde voorspel je de wedstrijden en kies je vier topscorers. Het fijne van de app zijn de uitgebreide analyses, die je erg helpen om een accurate voorspelling te doen.

Helaas is deelname aan de WK-Poule van Scorito niet gratis: het kost 2,99 euro.

2. Flexvoetbal


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Een WK-Pool die wél gratis is, is Flexvoetbal. Op Flexvoetbal voorspel je voor elke wedstrijd de uitslag. Bovendien vul je per poule de eindstand in en voorspel je de uiteindelijke winnaar en topscorer. Een fijne WK-Pool, al vinden we het jammer dat je enorm veel punten kunt verdienen door het totaal aantal gele kaarten, rode kaarten en gemaakte doelpunten goed te voorspellen – daar komt vooral geluk bij kijken.

Flexvoetbal heeft een iOS-app, maar die is niet bepaald stabiel. We raden het je aan om in de browser naar de website te navigeren.

3. Kicktipp

Het is één van de meest eenvoudige WK-Pool-platformen en dat maakt de website ook zo fijn: Kicktipp. Op Kicktipp voorspel je de uitslagen, het land van de topscorer, de groepswinnaars, de halvefinalisten en de wereldkampioen. Simpel, leuk en gratis.

4. WK Voetbalpoule

Ook WK Voetbalpoule blinkt uit in zijn eenvoud. Alle voorspellingen van de gratis WK-Pool doe je vooraf. Hierbij voorspel je de uitslagen van groepsfasewedstrijden, de eindklassering in de groep en geef je aan welke landen de achtste finale, kwartfinale, halve finale en finale bereiken.

Een nadeel is wel dat de website vrij traag is en we vrezen dat dit er niet veel beter op wordt als het WK van start gaat.

WK voetbal 2018 Rusland

WK 2018 speelschema in Agenda

Alle wedstrijden van het WK kun je met een paar klikken in je agenda op je iPhone of Mac zetten. Hoe je dat doet, lees je in onze iTip WK 2018 speelschema in je agenda zetten.