Terug naar ‘Apple brengt Beats Studio Pro en Beats Studio Buds+ uit op 18 mei’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple brengt Beats Studio Pro en Beats Studio Buds+ uit op 18 mei’

Door Ward Edema11 mei 2023 15:102 min. leestijd0

Apple komt volgende week met maar liefst twee nieuwe koptelefoons: Beats Studio Pro en Beats Studio Buds+. Dat blijkt de code van iOS 16.5, een update die begin volgende week uitkomt, en een productpagina op Amazon.

Beats Studio Pro

Beats Studio Pro

De Beats Studio Pro wordt een echt budget-alternatief voor de AirPods Max, en gaat waarschijnlijk de Beats Studio3 vervangen. De over-ear koptelefoon deelt veel functies met z’n duurdere broer van Apple, zoals ruisonderdrukking, transparantiemodus, ruimtelijke audio, ‘Hé, Siri’ en automatische verbinding met je Apple-apparaten.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

De koptelefoon krijgt zelfs gepersonaliseerde ruimtelijke audio, waarbij met een scan van je oren het geluid precies aan jouw gehoor wordt aangepast. En: je laadt hem op met usb-c, in plaats van het onhandige Lightning. De prijs ligt waarschijnlijk rond de € 399.

Beats Studio Buds+

De Beats Studio Buds+ krijgen dezelfde functies als de Studio Pro, maar dan in oordopvorm. Daarmee worden ze een mooie concurrent voor de AirPods Pro, al helemaal gezien de verwachte prijs van rond de € 209.

Beats Studio Buds+

Ook krijgen de Studio Buds+ een hippe kleuroptie die we nog niet eerder gezien hebben: transparant wit. Dat doet denken aan de Nothing Ear (2), maar ook een beetje aan GameBoys en iMacs van vroeger.

Eerder gelekt

De Beats Studio Buds+ werden al eerder gelekt in een testversie van iOS 16.4, maar zijn tot nog toe niet officieel aangekondigd. Amazon had de oortjes zelfs al helemaal verklapt op een productpagina, compleet met een release date van 18 mei.

Nu ook de Beats Studio Pro gelekt zijn in de laatste bèta iOS 16.5, is de kans groot dat beide koptelefoons heel dicht bij de release zijn en op dezelfde datum worden gelanceerd. En als Amazon de correcte datum heeft verklapt, dan is dat dus op donderdag 18 mei. Dat is overigens twee of drie dagen na de officiële release van iOS 16.5, een update met meerdere nieuwe functies voor je iPhone.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de Beats Studio Buds+, de Beats Studio Pro en iOS 16.5? Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5Mac

 

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar