Terug naar Apple kondigt Beats Studio Buds+ aan: dé AirPods-concurrent?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple kondigt Beats Studio Buds+ aan: dé AirPods-concurrent?

Door Ward Edema19 mei 2023 11:012 min. leestijd0

Apple heeft de Beats Studio Buds+ aangekondigd, en op veel vlakken verslaan ze de AirPods. Zijn dit nu dé Apple-oortjes om in huis te halen?

Beats Studio Buds+

Beats Studio Buds+

Al heel wat jaren groeien de producten van Beats – een zusterbedrijf van Apple – steeds meer naar de AirPods toe. Maar hoewel sommige oortjes en koptelefoons al een tijdje dezelfde chip gebruiken als de AirPods, waardoor ze veel functies delen zoals automatisch koppelen en ‘Hé, Siri’, bleven de Beats Studio Buds (verkrijgbaar vanaf € 139,95 bij Belsimpel) tot nu toe achter.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Nu heeft Apple echter de Beats Studio Buds+ aangekondigd, en die hebben voor het eerst een slimme chip waardoor hij beter samenwerkt met je iPhone én met Android-telefoons.

AirPods-concurrent

Door deze chip krijg je toegang tot ‘Hé, Siri’, kunnen de oortjes met een tik koppelen met al je Apple-apparaten (op hetzelfde iCloud-account), en vind je de oortjes terug op Zoek mijn als je ze kwijtraakt. Bovendien hebben de Beats Studio Buds+ sterk verbeterde actieve ruisonderdrukking en een handige transparantiemodus. Ook is er ondersteuning voor Ruimtelijke audio.

Beats Studio Buds+ kleuren

Daarmee zijn de Buds+ dus een echte AirPods Pro-concurrent qua functionaliteit. De grap is echter dat ze slechts € 199 kosten – dat is honderd euro minder dan de AirPods Pro 2. Daarmee zijn ze de oortjes ook forse concurrentie voor de normale AirPods 3 (€ 209), die niet eens actieve ruisonderdrukking hebben.

Beats Studio Buds+ release

Ook bijzonder aan de Buds+ is het hippe design, met een nieuwe transparante optie die enigszins doet denken aan de Nothing Ear (2). Leuk voor wie de witte AirPods een beetje zat is. De Beats Studio Buds+ zijn binnenkort te koop – de exacte datum voor de Nederlandse release is nog niet bekend. Ze staan al wel in de Nederlandse Apple Store.

Wil je direct op de hoogte zijn als de Beats Studio Buds+ te koop zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

 

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar