Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple kondigt Beats Studio Buds+ aan: dé AirPods-concurrent?

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Beats Studio Buds+


Lees verder na de advertentie

Apple heeft de Beats Studio Buds+ aangekondigd, en op veel vlakken verslaan ze de AirPods. Zijn dit nu dé Apple-oortjes om in huis te halen?

Beats Studio Buds+

Al heel wat jaren groeien de producten van Beats – een zusterbedrijf van Apple – steeds meer naar de AirPods toe. Maar hoewel sommige oortjes en koptelefoons al een tijdje dezelfde chip gebruiken als de AirPods, waardoor ze veel functies delen zoals automatisch koppelen en ‘Hé, Siri’, bleven de Beats Studio Buds (verkrijgbaar vanaf € 139,95 bij Belsimpel) tot nu toe achter.

Nu heeft Apple echter de Beats Studio Buds+ aangekondigd, en die hebben voor het eerst een slimme chip waardoor hij beter samenwerkt met je iPhone én met Android-telefoons.

AirPods-concurrent

Door deze chip krijg je toegang tot ‘Hé, Siri’, kunnen de oortjes met een tik koppelen met al je Apple-apparaten (op hetzelfde iCloud-account), en vind je de oortjes terug op Zoek mijn als je ze kwijtraakt. Bovendien hebben de Beats Studio Buds+ sterk verbeterde actieve ruisonderdrukking en een handige transparantiemodus. Ook is er ondersteuning voor Ruimtelijke audio.


kooptip

Beats Studio Buds+ kleuren

Daarmee zijn de Buds+ dus een echte AirPods Pro-concurrent qua functionaliteit. De grap is echter dat ze slechts € 199 kosten – dat is honderd euro minder dan de AirPods Pro 2. Daarmee zijn ze de oortjes ook forse concurrentie voor de normale AirPods 3 (€ 209), die niet eens actieve ruisonderdrukking hebben.

Beats Studio Buds+ release

Ook bijzonder aan de Buds+ is het hippe design, met een nieuwe transparante optie die enigszins doet denken aan de Nothing Ear (2). Leuk voor wie de witte AirPods een beetje zat is. De Beats Studio Buds+ zijn binnenkort te koop – de exacte datum voor de Nederlandse release is nog niet bekend. Ze staan al wel in de Nederlandse Apple Store.

Wil je direct op de hoogte zijn als de Beats Studio Buds+ te koop zijn? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!