Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple speelde met vuur voor Apple Watch wijzerplaten (video)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch


Lees verder na de advertentie

Op 12 september presenteerde de Apple Watch Series 4 en die heeft een groter scherm dan zijn voorgangers. Om te laten zien hoe gaaf het scherm is, heeft Apple nieuwe Apple Watch wijzerplaten toegevoegd aan watchOS 5. En die zijn spectaculairder dan je denkt!

Apple Watch Series 4

Nieuwe wijzerplaten

De nieuwe wijzerplaten zijn niet exclusief: op alle Apple watches met watchOS 5 kun je de nieuwe wijzerplaten gebruiken. Maar op de nieuwe Apple Watch komen ze het best tot hun recht. Het gaat om de volgende wijzerplaten:

  • Fire and water (vuur en water)
  • Liquid metal (vloeibaar metaal)
  • Vapor (rook/damp)

Al deze wijzerplaten zijn ook nog eens beschikbaar in verschillende kleuren. Liquid metal is er bijvoorbeeld in zilver, zwart en goud – kleuren die uitstekend matchen bij de verschillende Apple Watch-modellen. Je zou denken dat Apple de animaties voor de wijzerplaten met de computer gegenereerd heeft, maar niets is minder waar. Ze hebben echt met vuur gespeeld – en met de andere materialen. In de onderstaande video zie je hoe de nieuwe wijzerplaten zijn gemaakt door Apple. Lees ook onze dossiers Apple Watch Series 4 en watchOS 5.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

https://youtu.be/aK7KPw9bLfI