Terug naar ‘Apple Watch Ultra 2 krijgt bijzondere nieuwe kleur’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch Ultra 2 krijgt bijzondere nieuwe kleur’

Door Ward Edema1 augustus 2023 10:132 min. leestijd0

De Apple Watch Ultra is er slechts in één kleur: titaniumgrijs. Maar met de Apple Watch Ultra 2 komt daar verandering in …

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

De Apple Watch Ultra is Apple’s meest ultieme smartwatch. Hij heeft het grootste scherm, de langste accuduur, en allerlei functies voor extreme sporters. Zo kun je er 100 meter mee duiken, heeft hij een ingebouwd alarm voor noodgevallen en houdt hij je locatie bij met een nauwkeurige dubbele gps.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Hoewel de Ultra nog maar tien maanden oud is, wil Apple dit jaar al de tweede generatie uitbrengen. Deze Apple Watch Ultra 2 krijgt subtiele vernieuwingen, zoals een snellere S9-chip, maar volgens Apple-analist Mark Gurman komt er ook een toffe designverandering.

Nieuwe kleur

Hoewel de eerste Apple Watch Ultra het enige Watch-model is dat je maar in één kleur kunt krijgen, krijgt de Apple Watch Ultra 2 een extra kleuroptie. Het zou gaan om ‘dark titanium’: titanium met een donker laagje.

Apple Watch Ultra 2 design

Deze kleur wou Apple eigenlijk al met de eerste Ultra lanceren, maar dit plan werd toen geannuleerd omdat er nog wat verfijning nodig was. De kans is groot dat Apple er in 2023 wél klaar voor is, en dat de Ultra 2 dus de nieuwe kleuroptie krijgt.

Meer nieuwtjes

Naast het nieuws over de kleur en de S9-chip weten we inmiddels ook dat de Apple Watch Ultra 2 voor het eerst speciale geprinte onderdelen krijgt. Daarover lees je meer in ons artikel: Apple Watch Ultra krijgt 3D-geprinte onderdelen.

Naar verwachting kondigt Apple de Watch Ultra 2 tegelijk aan met de iPhone 15 rond 12 september 2023. Wil je tot die tijd de laatste nieuwtjes in de gaten houden? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via MacRumors

 

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar