Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Apple Watch Ultra 2 krijgt bijzondere nieuwe kleur’

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Watch Ultra 2


Lees verder na de advertentie

De Apple Watch Ultra is er slechts in één kleur: titaniumgrijs. Maar met de Apple Watch Ultra 2 komt daar verandering in …

Apple Watch Ultra 2

De Apple Watch Ultra is Apple’s meest ultieme smartwatch. Hij heeft het grootste scherm, de langste accuduur, en allerlei functies voor extreme sporters. Zo kun je er 100 meter mee duiken, heeft hij een ingebouwd alarm voor noodgevallen en houdt hij je locatie bij met een nauwkeurige dubbele gps.

Hoewel de Ultra nog maar tien maanden oud is, wil Apple dit jaar al de tweede generatie uitbrengen. Deze Apple Watch Ultra 2 krijgt subtiele vernieuwingen, zoals een snellere S9-chip, maar volgens Apple-analist Mark Gurman komt er ook een toffe designverandering.

Nieuwe kleur

Hoewel de eerste Apple Watch Ultra het enige Watch-model is dat je maar in één kleur kunt krijgen, krijgt de Apple Watch Ultra 2 een extra kleuroptie. Het zou gaan om ‘dark titanium’: titanium met een donker laagje.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Apple Watch Ultra 2 design

Deze kleur wou Apple eigenlijk al met de eerste Ultra lanceren, maar dit plan werd toen geannuleerd omdat er nog wat verfijning nodig was. De kans is groot dat Apple er in 2023 wél klaar voor is, en dat de Ultra 2 dus de nieuwe kleuroptie krijgt.

Meer nieuwtjes

Naast het nieuws over de kleur en de S9-chip weten we inmiddels ook dat de Apple Watch Ultra 2 voor het eerst speciale geprinte onderdelen krijgt. Daarover lees je meer in ons artikel: Apple Watch Ultra krijgt 3D-geprinte onderdelen.

Naar verwachting kondigt Apple de Watch Ultra 2 tegelijk aan met de iPhone 15 rond 12 september 2023. Wil je tot die tijd de laatste nieuwtjes in de gaten houden? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via MacRumors