Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Deze hippe kleur komt mogelijk naar de Apple Watch Series 9

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
Apple Watch Series 9 kleur


Lees verder na de advertentie

De Apple Watch Series 9 krijgt er naar verluidt een nieuwe kleur bij. En die is momenteel extra trendy!

Apple Watch Series 9

Er verschijnt ieder jaar een nieuwe versie van de reguliere Apple Watch, en ook in 2023 verwachten we er een: de Apple Watch Series 9. Sterker nog, we denken zelfs dat hij volgende maand al wordt aangekondigd – net zoals elk jaar. Tijdens het grote iPhone 15-event.

Toch blijft de Series 9 nog een mysterieus model, want er zijn de afgelopen maanden amper geruchten over verschenen. Het enige wat was onthuld, kwam van de bekende Apple-analist Mark Gurman: volgens hem wordt de Series 9 uitgerust met een S9-chip. Dit betekent dat de reguliere Apple Watch voor de eerste keer in drie jaar een nieuwe en snellere processor krijgt, en die maakt de Series 9 ongeveer 20 tot 30 procent sneller dan de Series 8.

Nieuwe kleur


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Toch komt de geruchtenmolen langzaam op gang, want de betrouwbare Apple-leaker ShrimpApplePro heeft vannacht onthuld dat de aluminium versie van de Apple Watch Series 9 een compleet nieuwe kleur krijgt: roze! Hieronder krijg je alvast een voorproefje.

Apple Watch Series 9 kleur

Met zo’n fel kleurtje wordt de Apple Watch weer wat vrolijker. De Series 8 is namelijk verkrijgbaar in drie enigszins ‘bescheiden’ kleuren: Middernacht, Sterrenlicht en Zilver. Goed, er is ook een rode optie, maar met roze krijg je in ieder geval een extra vrolijk kleurtje om tussen te kiezen. De kleuren voor het model van roestvrij staal blijven overigens Goud, Zilver en Grafiet.

Gezien alle hype rondom de film Barbie, is roze momenteel wel een heel trendy en opvallende kleur om te kiezen. Zou Apple hiermee willen inspelen op het succes van de film? Wellicht, maar gezien dit niet de eerste keer is dat Apple hun producten een roze jasje heeft gegeven, is het mogelijk ook een kwestie van toeval. Ook de iPhone, iPad en Mac zijn (of waren ooit) beschikbaar in deze kleur, en naar verluidt wordt dit zelfs een van de iPhone 15 kleuren.

Wil je wekelijks op de hoogte worden gebracht van het laatste Apple-nieuws? Zoals over de Apple Watch Series 9? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!