Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple Watch Series 8: deze 3 vernieuwingen wil je hebben (Adv)

Auteur: iCreate
0 reacties
Apple Watch Seres 8


Lees verder na de advertentie

Begin september werd-ie aangekondigd en nu is hij dan ook echt verkrijgbaar: de Apple Watch Series 8. Ook deze generatie van de Apple Watch helpt je om gezond, verbonden en in beweging te blijven – nu nog sterker dan voorheen.

Wat is er nieuw op dit model? We zetten de opvallendste toevoegingen van dit jaar voor je op een rij. En in combinatie met T-Mobile Multisim haal nog meer uit die nieuwe functies, omdat je altijd verbonden bent. Ook als je je iPhone niet bij je hebt.

Bekijk de Apple Watch Series 8 met T-Mobile Multisim

1) Crashdetectie


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Apple heeft miljoenen uren aan verkeersgegevens geanalyseerd om een slim algoritme te ontwikkelen dat ongelukken detecteert. Er wordt gebruikgemaakt van diverse sensoren in de Apple Watch: een gyroscoop, een versnellingsmeter voor hoge G-krachten, de microfoon, barometer, gps …

Het resultaat? Raak je betrokken bij een heftig auto-ongeluk, dan waarschuwt je Apple Watch automatisch de hulpdiensten en je SOS-contactpersonen, met daarbij ook je locatie. Heb je een Apple Watch Series 8 GPS + Cellular met Multisim van T-Mobile, dan hoef je hiervoor niet eens een iPhone in de buurt te hebben. Want dan kun je bellen en berichten sturen zonder je telefoon. Een functie die je leven kan redden! Uiteraard moet je Watch dan wel mobiel bereik hebben.

Apple watch se crashdetectie

2) Eindelijk een energiebesparingsmodus

De Apple Watch Series 8 heeft eindelijk een energiebesparingsmodus. Hiermee zet je achtergrondactiviteiten op een laag pitje, zodat je een heel eind langer vooruit kunt met je batterij. De batterij gaat normaal 18 uur mee – net zoals het vorige model. Maar met de nieuwe energiebesparingsmodus geactiveerd, kun je maar liefst 36 uur vooruit op een batterijlading.

Dat is extra handig als met alleen je Apple Watch Series 8 GPS + Cellular met Multisim onderweg bent. Want dankzij de energiebesparingsmodus kun je dubbel zo lang bellen, berichten sturen of zelfs browsen, zonder dat je je iPhone op zak moet hebben.

3) Temperatuursensor

Niemand kijkt er nog van op als je een hartfilmpje maakt met je Apple Watch. Of dat je ‘iWatch’ zo assertief is om de hulpdiensten te bellen als je na een flinke val niet meer beweegt. En nu is er iets nieuws op het gebied van gezondheid, en wel speciaal voor vrouwen: temperatuurregistratie.

De Apple Watch Series 8 heeft een sensor voor het meten van de lichaamstemperatuur. De metingen worden uitgevoerd terwijl je slaapt en zo ontstaat een duidelijk patroon van het verloop ervan. Op basis van deze gegevens geeft de cyclus-app je inzage in je menstruatiecyclus en kun je achterhalen wanneer je ovulatie plaatsvindt. Apple gebruikt hiervoor ook gegevens over je hartslag, aangevuld met informatie die je zelf over je cyclus invoert. En dankzij T-Mobile Multisim kun je je partner ook meteen bellen om te zeggen je hem nú nodig hebt.

En al die andere populaire functies!

https://www.youtube.com/watch?v=UfawgQJICU8

Ook allerlei populaire functies van eerdere Apple Watch-modellen zijn terug van nooit weggeweest. Zo heeft de Apple Watch Series 8 een vrijwel randloos scherm dat ‘always on’ is. Maak een hartfilmpje, meet het zuurstofgehalte van je bloed en zweet flink met alle work-outs op je horloge. Kies iedere dag een andere wijzerplaat, gebruik je horloge om te betalen met Apple Pay en nog veel meer! En dankzij T-Mobile Multisim kan dat ook allemaal zonder je iPhone.

Lees meer over T-Mobile Multisim