Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple Watch Series 7: krijgt de volgende generatie een compleet nieuw uiterlijk?

Auteur: Sven Lamers
2 reacties
Apple Watch Series 7 features


Lees verder na de advertentie

Volgens de berichten van verschillende leakers krijgt de Apple Watch Series 7 een nieuwe vorm en kleur: Er wordt gesproken over platte randen, die bijvoorbeeld al bekend zijn van de iPhone 12. Ook is er sprake van een nieuwe kastkleur.

Nieuw design voor de Apple Watch 7

Het is lang geleden dat de Apple Watch van uiterlijk veranderde. Sinds hij voor het eerst verscheen in 2015, had Apple slechts één keer de stap gewaagd en het ontwerp merkbaar vernieuwd. Het bedrijf paste toen de schermgrootte van de Apple Watch Series 4 aan.

Maar volgens een rapport van de bekende leaker Jon Prosser en Sam Kohl kunnen Apple Watch fans eindelijk uitkijken naar een nieuw ontwerp voor de Apple Watch Series 7. Het toestel zou vormgegeven zijn op basis van de huidige iPhone- en iPad-modellen, met platte randen in plaats van afgeronde.

Nieuwe kleur?

In de podcast ‘Genius Bar’ praten de twee ook over een nieuwe kleuroptie die Apple toekomstige kopers wil bieden. Voor het eerst moet die verkrijgbaar zijn met een groene behuizing. Zo zou Apple de trend van zijn eigen kleurrijke producten kunnen voortzetten. Onlangs presenteerde het bedrijf ook de nieuwe iMac met in totaal zeven nieuwe kleuren.

Kuo, het orakel


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Maar de twee leakers zijn niet de enigen die een mogelijke ontwerpwijziging voor de Apple Watch melden. Terug in september 2020 sprak Ming-Chi Kuo, een bekende analist, over de Apple Watch die mogelijk een herontwerp zou krijgen. Hij schatte toen dat we in 2021 al het nieuwe design mogen verwelkomen. De aanwijzingen voor een nieuw Apple Watch ontwerp stapelen zich dus op.

Niet wachten?

Wil of kun je niet wachten op het nieuwe design van de Apple Watch Series 7? Dan kunnen we je nog steeds de huidige versie, de Series 6, aanraden. Deze smartwatch is te koop bij de online Apple Store, maar je kunt hem ook bestellen bij winkels als Bol.com, evenals Amac en Coolblue. Soms worden ze daar goedkoper aangeboden.