Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple erkent dat de Apple Watch Series 3 een probleem heeft (maar lost het niet op)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch Series 3


Lees verder na de advertentie

Onlangs schreven we in een koopadvies over de Apple Watch Series 3 dat je deze beter links kunt laten liggen, omdat updaten steeds voor problemen zorgt. Apple erkent het probleem nu ook zelf. Bij iedere update krijg je voortaan een advies over wat je het best kunt doen – maar daarmee is het probleem nog niet opgelost.

Apple Watch Series 3 loskoppelen bij update

Eigenaren van de Apple Watch Series 3 liepen er bij iedere update weer tegenaan dat hun watch vol zit – de Series 3 heeft veel minder opslag dan zijn opvolgers. Er verscheen dan een melding dat je ruimte moest vrijmaken. Zodoende gingen veel gebruikers van alles verwijderen van hun watch: muziek, apps van derde partijen, foto’s … maar dat zet eigenlijk geen zoden aan de dijk.

De enige echte oplossing is dat je je horloge loskoppelt van je telefoon en aan de slag moet met reservekopietjes – Apple zette hiervoor eerder al een stappenplan online. Wat nu nieuw is, is dat Apple je de melding over ruimte vrijmaken bespaart, en meteen aangeeft dat je je horloge moet loskoppelen. Het is allemaal niet superingewikkeld, maar het is gewoon gedoe en dat wil je niet.

Kortom: het lijkt erop dat Apple eigenlijk ook geen acceptabele oplossing heeft voor het probleem. We zijn heel benieuwd of de Apple Watch Series 3 nog wel geschikt is voor watchOS 8, dat dit najaar verschijnt. En dat voor een product dat nog gewoon in het assortiment zit …


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!