Terug naar Gratis reparatie voor Apple Watch Series 2 met gezwollen batterij
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gratis reparatie voor Apple Watch Series 2 met gezwollen batterij

Door Laura Grootaarts16 april 2018 09:572 min. leestijd0

Heb je problemen met de batterij van je Apple Watch Series 2? Grote kans dat Apple hem gratis repareert. Sommige Apple Watches hebben namelijk last van een accu die is gezwollen of die niet meer oplaadt. Het scherm kan zelfs loslaten, zoals te zien is op de onderstaande foto.

Apple Watch Series 2 gezwollen batterij

Apple Watch Series 2 batterij probleem

In een interne Apple-memo die in handen is gekomen van MacRumors, is te lezen dat sommige Apple Watch Series 2-modellen onder bepaalde omstandigheden niet meer opladen, of dat de batterij ervan uitzet. In de memo, die vrijdag verspreid is onder Apple Stores en Apple Premium resellers in onder meer Europa, de Verenigde Staten, Canada en Mexico, staat dat die horloges gratis gerepareerd worden.

Een uitgezette batterij kan ervoor zorgen dat de Apple Watch niet meer opgeladen kan worden. In het ergste geval barst zelfs het scherm open. Daarvan verschenen al diverse meldingen online, bijvoorbeeld op Reddit en de Apple Support forums. Ook op Twitter werd erover geklaagd.

Om welke modellen gaat het?

Het gaat uitsluitend om 42-mm Apple Watch Series 2-modellen, waaronder Sport, Edition Hermès en Nike+-varianten. Tot drie jaar na aankoop repareert Apple deze horloges gratis, ongeacht hoe het zit met de garantie. Het is niet duidelijk hoeveel Apple Watches met het probleem te maken hebben.

iCreate 107
iCreate 107
Apple's Netflix voor álles
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar