Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Gratis reparatie voor Apple Watch Series 2 met gezwollen batterij

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch Series 2 gezwollen batterij


Lees verder na de advertentie

Heb je problemen met de batterij van je Apple Watch Series 2? Grote kans dat Apple hem gratis repareert. Sommige Apple Watches hebben namelijk last van een accu die is gezwollen of die niet meer oplaadt. Het scherm kan zelfs loslaten, zoals te zien is op de onderstaande foto.

Apple Watch Series 2 batterij probleem

In een interne Apple-memo die in handen is gekomen van MacRumors, is te lezen dat sommige Apple Watch Series 2-modellen onder bepaalde omstandigheden niet meer opladen, of dat de batterij ervan uitzet. In de memo, die vrijdag verspreid is onder Apple Stores en Apple Premium resellers in onder meer Europa, de Verenigde Staten, Canada en Mexico, staat dat die horloges gratis gerepareerd worden.

Een uitgezette batterij kan ervoor zorgen dat de Apple Watch niet meer opgeladen kan worden. In het ergste geval barst zelfs het scherm open. Daarvan verschenen al diverse meldingen online, bijvoorbeeld op Reddit en de Apple Support forums. Ook op Twitter werd erover geklaagd.


kooptip

https://twitter.com/lty1993/status/836898191777927170

Om welke modellen gaat het?

Het gaat uitsluitend om 42-mm Apple Watch Series 2-modellen, waaronder Sport, Edition Hermès en Nike+-varianten. Tot drie jaar na aankoop repareert Apple deze horloges gratis, ongeacht hoe het zit met de garantie. Het is niet duidelijk hoeveel Apple Watches met het probleem te maken hebben.