Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple Watch SE 2022 is bijzonder betaalbaar (en toch best compleet)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch SE


Lees verder na de advertentie

Apple heeft vanavond tijdens het Far out-event een nieuwe versie van de Apple Watch SE aangekondigd. De Apple Watch SE 2022 heeft de meest populaire functies van moderne Apple Watch-modellen, maar is stukken betaalbaarder.

Apple Watch SE 2022

Misschien ben je bekend met de iPhone SE: deze budget-iPhone is al jarenlang een succesnummer van Apple. Twee jaar terug is Apple de succesformule ook gaan toepassen op de Apple Watch – toen verscheen de originele SE. Nu is het tijd voor de tweede generatie!

De Apple Watch SE 2022 doet in een hoop opzichten denken aan de topmodellen van dit moment, maar om de prijs te drukken gebruikt Apple ook elementen van iets oudere Apple Watch-modellen. Ook bij deze tweede generatie zijn alle essentiële functies absoluut van de partij. Er zijn geen nieuwe gezondheidsfuncties – je kunt er geen ecg mee maken en hij heeft geen thermometer.

Wat is er nieuw?

De grootste vernieuwing is de Apple S8-chip. Die zit ook in de Apple Watch Series 8 die zojuist is aangekondigd. De vorige SE had nog een S5-chip, dus dit is een mooie stap voorwaarts voor wat betreft snelheid, kracht en efficiëntie.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand op je bundel!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Ook de crash-detectie van de Apple Watch Series 8 is present op deze nieuwe Apple Watch SE: in het Nederlands ‘auto-ongeluk-detactie’. Hiermee worden in het geval van een ongeluk de hulpdiensten ingeschakeld. De functie die je wilt hebben, maar waarvan je hoopt dat je hem niet nodig hebt.

Prijzen en beschikbaarheid

De Apple Watch gaat vandaag al in de voorverkoop. De startprijs is € 299 – net zoals het vorige model. Hij is verkrijgbaar in de kleuren middernacht, sterrenlicht en zilver. De formaten zijn 40 en 44 mm. Je bestelt de nieuwe Apple Watch het best bij Apple, Coolblue, of Bol.com .

Dit vinden wij ervan

Onze eerste indruk is dat de Apple Watch SE 2022 weer opnieuw een geweldige prijs-kwaliteitverhouding heeft. Echt vernieuwend? Nee. Het horloge heeft alle opties die je van een Apple Watch mag verwachten, je mist wat toeters en bellen. Maar misschien heb je helemaal geen behoefte aan die toeters en bellen en dat maakt het een prima deal. Wel vinden we het jammer dat er nog steeds geen always-on scherm is, en dat er geen gezondheidsfuncties zijn toegevoegd (ook niet van de vorige generaties Apple Watch.