Terug naar Apple Watch Nike+ nu te koop: wat is er zo speciaal aan dit horloge?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch Nike+ nu te koop: wat is er zo speciaal aan dit horloge?

Door Laura Grootaarts5 oktober 2018 09:392 min. leestijd0

Vanaf vandaag is de nieuwe Apple Watch Nike+ te koop. Qua functies en ontwerp lijkt deze precies op de Apple Watch Series 4 die twee weken geleden is verschenen. Maar op een paar punten is hij nét even anders, waardoor de Nike+ de ideale Apple Watch is voor sportliefhebbers. Wat is er zo speciaal aan dit horloge?

1. Exclusieve Nike wijzerplaten

Apple Watch Nike wijzerplaten

Op de reguliere Apple Watch heb je bepaald geen tekort aan wijzerplaten. Koop je de Apple Watch Nike+, dan worden er nog extra klokjes toegevoegd aan de toch al omvangrijke collectie. Deze felgekleurde wijzerplaten zijn helemaal in Nike-stijl en zien er sportiever uit dan de rest van de wijzerplaten.

2. Ingebouwde sport-apps

Nike Run Club

Zeg je Nike, dan zeg je sportief. Daarom mogen op deze Watch de speciale Nike sport-apps niet ontbreken. Voor de hardlopers is er de Nike Run Club-app. Ben je op een andere manier sportief, dan ligt de Nike Training Club meer in jouw straatje. Op zich zijn de apps ook ook te downloaden op de andere Watches. Maar dankzij de bijbehorende complicaties op de eerdergenoemde wijzerplaten van Nike, komen ze extra goed uit de verf.

3. Speciale bandjes

refelcterend horlogebandje

Het wordt ’s avonds weer steeds vroeger donker. Wil je toch blijven hardlopen in de avonduren, dan kun je maar beter goed opvallen. Daarom kun je vanaf dit jaar kiezen voor een speciaal geweven sportbandje van Nike: dit reflecteert in het donker. Ook kun je kiezen voor een speciaal Nike sportbandje dat opvalt door het design: er zitten luchtdoorlatende gaatjes in. Deze laatste bandjes zaten vorig jaar ook al in de collectie en zijn ook los verkrijgbaar.

4. De prijs

Door de eerder genoemde punten, zou je misschien verwachten dat de Apple Watch 4 Nike+ duurder is dan de Apple Watch Series 4. Maar niets is minder waar: de prijs is gelijk. Kies je voor een kastgrootte van 40 mm, dan betaal je € 429. De 44-mm versie kost € 459. Je koopt hem nu al bij Apple en binnenkort ook bij winkels als Coolblue.

Alles weten over de nieuwe mogelijkheden van de Apple Watch Series 4? Lees ook ons dossier Apple Watch Series 4.

iCreate 116
iCreate 116
Win snel opslagruimte terug op je Mac & iPhone
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar