Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Dag van de Aarde: deze Apple Watch-medaille kun je scoren!

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Watch medaille Dag van de aarde 2022


Lees verder na de advertentie

Om bewegen nog leuker te maken, kun je met je Apple Watch medailles verdienen. Morgen – vrijdag 22 april – is het de Dag van de aarde, en ter gelegenheid daarvan kun je een speciale medaille verdienen. Daar met je wel wat voor doen natuurlijk.

Apple Watch medaille: Dag van de aarde 2022

Misschien is de melding op je Apple Watch al voorbij gekomen: Apple nodigt je uit om op 22 april een workout van een halfuurtje te doen. ‘Wees actief ter ere van onze planeet. Verdien deze medaille door op 22 april een workout van minimaal 30 minuten te voltooien.’

Dat moet wel lukken toch? Naast de speciale medaille, krijg je ook nog speciale geanimeerde stickers die je in Berichten en FaceTime kunt gebruiken.

Heb je de melding nog niet gekregen? Je vindt de aankondiging ook via de app Activiteit op je Apple Watch. Veeg twee keer naar links over het scherm, en dan vind je hem (nu nog uitgegrijsd) onder het kopje ‘Beperkte editie’. Tik erop voor de volledige omschrijving van de challenge en een sneakpreview van de medaille.

Apple Watch speciale medailles


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

De Apple Watch probeert je te motiveren om dagelijks voldoende te bewegen. Bijvoorbeeld met de drie Activiteit-ringen die je vol moet zien te krijgen, maar ook met dit soort virtuele medailles. Dat blijkt voor veel mensen verrassend goed te werken – het lijkt alsof je een soort game speelt.

Kom je morgen helaas niet aan een workout van een halfuur toe? Een week later organiseert Apple weer iets nieuws. Op 29 april is het namelijk Internationale dansdag en dan daagt Apple je uit om twintig minuten te dansen. Lees ook ons artikel met heel veel Apple Watch-tips om nog meer uit je Apple Watch te halen.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!