Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

‘Apple Watch vult straks alle wachtwoorden op Mac in’

Auteur: Laura Grootaarts
2 reacties


Lees verder na de advertentie

Het is een van de handigere functies van de Apple Watch: je kunt er je Mac mee ontgrendelen zonder dat er nog een wachtwoord bij komt kijken. Je Mac merkt het als jij en je Watch in de buurt zijn en ontwaakt direct uit sluimerstand. In de toekomst worden de mogelijkheden verder uitgebreid.

Apple Watch Mac wachtwoorden

Apple Watch in plaats van wachtwoorden

Dit jaar verschijnt er weer een nieuwe versie van macOS, en zodra die er is kun je met je Apple Watch nog veel meer acties uitvoeren zonder daarvoor een wachtwoord in te voeren of Touch ID te gebruiken. Zo kun je er waarschijnlijk aankopen in iTunes, de App Store en Boeken mee bevestigen. Of wachtwoorden in Safari of Notities automatisch laten invullen. Vergelijkbaar met wat je nu al kunt met Touch ID op de MacBook Pro en MacBook Air.

Nieuw in macOS 10.15


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De vernieuwingen maken deel uit van macOS 10.15, het nieuwe besturingssysteem voor de Mac. Langzamerhand komen er steeds meer geruchten over deze opvolger van macOS Mojave. Zo lijkt het er sterk op dat iTunes wordt opgesplitst in diverse media-apps, en dat je je iPad straks kunt gebruiken als tweede scherm of tekentablet voor je Mac.

We verwachten dat Apple tijdens de WWDC-keynote op maandag 3 juni een sneakpreview geeft van alle nieuwe macOS-functies. Gedurende de hele zomer wordt de software getest, en in september kan iedereen updaten.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom macOS 10.15? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5Mac