Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple Watch Series 7 Cellular: eindelijk zelfstandig

Auteur: iCreate
0 reacties
Apple Watch Cellular zelfstandig


Lees verder na de advertentie

In samenwerking met T-Mobile test iCreate de Apple Watch Series 7 Cellular. Dit zijn de ervaringen van Ward, een echte techfanaat.

Cut the cord

Ward: Toen in 2011 werd aangekondigd dat je eindelijk geen computer met iTunes meer nodig had om je iPhone in te stellen of te updaten, was dat een verademing. Een 4G-verbinding op de Apple Watch geeft een beetje hetzelfde effect: eindelijk voelt het als een volwaardig zelfstandig apparaat.

En dat heeft toch iets magisch. Niet langer heb je een iPhone in je broekzak nodig, maar je kunt gerust met alleen je Apple Watch de deur uit. AirPods in, afspeellijstje van Spotify aantikken op je Watch, en gaan. Wat een verschil met de dagen van de iPod, volgeladen met vooraf overgezette CD’s, met onhandige bedrade oortjes.

Lees meer over de Apple Watch met T-Mobile Multisim

Apple Watch Cellular: praktisch zelfstandig


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Hoewel muziek luisteren via je Watch een fijne luxe is, zijn er ook momenten waarop cellular echt onmisbaar is. Als echte gadgetfreak ben je namelijk altijd in het nadeel op plekken waar zakkenrollers op de loer liggen. Met de nieuwste iPhone op zak loop je dan toch een groot risico.

Apple Watch Cellular review

Gelukkig kun je die iPhone nu thuislaten, bijvoorbeeld als je naar een festival of het strand gaat, terwijl je toch volledig bereikbaar blijft. Bovendien blijf je zichtbaar voor je vrienden met Zoek Mijn, zodat je elkaar gemakkelijk terugvindt in de festivalmassa. Handig! Nu zitten soortgelijke uitjes er wegens de huidige situatie helaas nog niet in, maar het is een prettig idee voor de toekomst.

Maar er zijn meer situaties waarop de Apple Watch Series 7 Cellular heel handig blijkt te zijn. Stel: je moet eigenlijk de deur uit, maar je telefoon is bijna leeg en moet aan de lader. Voorheen moest je dan kiezen: of je gaat onbereikbaar naar buiten, of je moest nog een tijdje wachten zodat je telefoon in ieder geval wat lading had. Daar loop je met de Apple Watch Cellular niet meer tegenaan.

Compleet pakket

Eigenlijk is de Apple Watch Series 7 Cellular de Watch zoals hij altijd al had moeten zijn: volledig zelfstandig, en daardoor handiger dan ooit. En het is stiekem ook een goede manier om van je telefoon af te kicken zonder op bereikbaarheid in te leveren – iets waar veel mensen, waaronder ikzelf, toch wel behoefte aan hebben.