Terug naar Apple Watch Series 7 Cellular: de ideale partner bij het sporten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch Series 7 Cellular: de ideale partner bij het sporten

Door Redactie iCreate5 december 2021 10:003 min. leestijd2

Vorige maand riepen we samen met T-Mobile testers op voor de Apple Watch Series 7 Cellular. Dit zijn de ervaringen van Maureen, een sporter in hart en nieren.

Lees meer over T-Mobile Multisim

Apple Watch Cellular sport

Apple Watch Cellular bij het sporten

Maureen: Momenteel gebruik ik de Apple Watch Series 7 Cellular met name bij grote wandelingen met de hond en voor mijn hardloopworkouts. Ik gebruik dan de ingebouwde Work-out-app, evenals Spotify en de Evy-app. Aanwijzingen tijdens het hardlopen (kilometers, tijd of navigatie), muziek streamen en telefoneren kan zeker in combinatie met AirPods perfect via de Apple Watch.

Om een goed beeld te krijgen van mijn prestaties bekijk ik achteraf de route, stappen en afstand van de work-out, maar ook vitale lichaamsfuncties zoals mijn hartslag en cardioconditie. Als je de Apple Watch gedurende een langere tijd gebruikt, zie je ook trends in de Gezondheid-app. Zo krijg je meer inzicht in de ontwikkeling van je work-outs, hartslag, ademhaling en meer op de lange termijn. Blijf wel alert, want het werkt ook verslavend!

Apple Watch Cellular review

Goed bereikbaar

In mijn geval is cellular op de Apple Watch erg handig bij het wandelen met de hond. Normaliter loop je terwijl je je Watch om hebt alsnog met een telefoon om maar bereikbaar te zijn, maar met deze uitvoering kun je met een gerust hart de telefoon thuislaten. Voor werk of andere contacten blijf je dan gewoon bereikbaar. Een telefoongesprek (met niet al te veel wind) is ook prima zonder oordopjes te voeren.

Tijdens het hardlopen bereikbaar blijven is natuurlijk fijn, maar het is voor mij nog belangrijker dat ik eventueel bij het sporten zelf contact met iemand kan zoeken bij materiaalpech of blessures. De Watch detecteert zelfs of je gevallen bent en kan in die gevallen automatisch contact zoeken met de alarmcentrale, en een bericht sturen naar de door jou opgegeven contactpersonen.

Alles wat je nodig hebt

Wat mij betreft biedt de Apple Watch Series 7 Cellular nagenoeg alle functionaliteit die je bij het sporten nodig hebt. Hij houdt je afstand, calorieverbruik, hartslag en stappen goed bij tijdens het sporten, ook in de sportschool. Bovendien detecteert hij of je gevallen bent en kan in die gevallen automatisch contact opnemen met de alarmcentrale, zelfs zonder je iPhone. En je kunt hem ook nog gebruiken bij het trainen van je core, yoga, zwemmen, krachttraining en dansen! Als je een fervent sporter bent beveel ik de Apple Watch dan ook echt aan.

Ontdek de ideale Apple Watch voor het sporten met T-Mobile Multisim

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Fre Bisschop
Lezer
Fre Bisschop

Hoi, ik heb een Vodafone abonnement. Deze Providence heeft nog geen Esim. Dus wachten tot…….

Peter
Lezer
Peter

Je playlist van Spotify beluisteren via je Watch zonder je phone gaat niet op in deze. Daar heb je toch echt Applemusic voor nodig.