Terug naar Apple Watch Series 7 Cellular: 24/7 bereikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple Watch Series 7 Cellular: 24/7 bereikbaar

Door Redactie iCreate6 december 2021 09:502 min. leestijd3

Samen met T-Mobile hebben we testers opgeroepen voor de Apple Watch Series 7 Cellular. Dit vindt Manon, chirurg én Apple-fan.

Ontdek T-Mobile Multisim

Apple Watch Cellular bereikbaar

Altijd bereikbaar met Apple Watch Cellular

Manon: Ik ben als chirurg 24/7 bereikbaar voor mijn patiënten voor acute zaken. Nu gebeurt er gelukkig niet zo veel, maar ik vind het wel vervelend als ik niet bereikbaar ben als er wat is.

Ik loop wel eens hard, maar hockey ook heel graag. Ik merk dat ik na een wedstrijd of training meteen kijk of ik niets gemist heb. Nu merk ik dat ik met de Apple Watch veel rustiger ben daarin, want als er echt wat is hoor of voel ik het meteen op mijn pols.

Daarnaast heb ik op mijn spreekuur altijd een beperkte tijd voor mijn patiënten. Ik heb geen klok op mijn kamer, en kan natuurlijk niet steeds op mijn telefoon kijken. Nu zet ik een timer en voel ik aan mijn pols dat de tijd voorbij is. Dan kan ik het rustig afronden.

Handige apps

Ik heb Apple Pay ingesteld en al mijn kaarten in Stocard gezet. Zelfs heb ik mijn QR-codes van CoronaCheck in de Wallet gezet. Heerlijk dat ik nu met mijn horloge het café binnen kan en daar niet mijn telefoon voor nodig heb.

Apple Watch Cellular bereikbaar

Ook gebruik ik de Activiteiten-app nu regelmatig. Deze houdt bij wat ik doe, en geeft me een seintje als ik moet bewegen. Ik merk dat ik daar actiever door word: ik ga sneller een extra rondje lopen of opstaan, omdat hij me daar aan helpt herinneren.

Gezondheid

De ECG, hartfrequentie en saturatiemetingen zijn leuke gadgets. Ze kunnen natuurlijk geen echte ECG vervangen, maar wel een signalerende functie hebben als ze een afwijkende waarde blijven geven. Dan is het belangrijk een arts te raadplegen.

Ik ben een Apple-fan, maar had de Watch nog niet. Hij is prettig in gebruik en voor sommige zaken super handig: een aanvulling op de iPhone! Ook de cellular-toevoeging is heel handig, omdat je dan nog minder afhankelijk bent van je telefoon. Daarom zou ik hem zeker aanraden.

Word ook overal bereikbaar met T-Mobile Multisim

 

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Henk
Lezer
Henk

Benieuwd wanneer KPN model 7 cellular gaat ondersteunen

Klaas
Lezer
Klaas

Leuk maar allemaal veel te duur

Anita
Lezer
Anita

Hebben hem ook, geweldig