Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 153Maak je huis écht slim met HomeKit 🏠
Cover van

Apple Watch Series 7 Cellular: 24/7 bereikbaar

Auteur: iCreate
3 reacties
Apple Watch Cellular bereikbaar


Lees verder na de advertentie

Samen met T-Mobile hebben we testers opgeroepen voor de Apple Watch Series 7 Cellular. Dit vindt Manon, chirurg én Apple-fan.

Ontdek T-Mobile Multisim

Altijd bereikbaar met Apple Watch Cellular

Manon: Ik ben als chirurg 24/7 bereikbaar voor mijn patiënten voor acute zaken. Nu gebeurt er gelukkig niet zo veel, maar ik vind het wel vervelend als ik niet bereikbaar ben als er wat is.

Ik loop wel eens hard, maar hockey ook heel graag. Ik merk dat ik na een wedstrijd of training meteen kijk of ik niets gemist heb. Nu merk ik dat ik met de Apple Watch veel rustiger ben daarin, want als er echt wat is hoor of voel ik het meteen op mijn pols.

Daarnaast heb ik op mijn spreekuur altijd een beperkte tijd voor mijn patiënten. Ik heb geen klok op mijn kamer, en kan natuurlijk niet steeds op mijn telefoon kijken. Nu zet ik een timer en voel ik aan mijn pols dat de tijd voorbij is. Dan kan ik het rustig afronden.

Handige apps


kooptip


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!


De iPhone 15: nu extra scherp geprijsd!

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Ik heb Apple Pay ingesteld en al mijn kaarten in Stocard gezet. Zelfs heb ik mijn QR-codes van CoronaCheck in de Wallet gezet. Heerlijk dat ik nu met mijn horloge het café binnen kan en daar niet mijn telefoon voor nodig heb.

Ook gebruik ik de Activiteiten-app nu regelmatig. Deze houdt bij wat ik doe, en geeft me een seintje als ik moet bewegen. Ik merk dat ik daar actiever door word: ik ga sneller een extra rondje lopen of opstaan, omdat hij me daar aan helpt herinneren.

Gezondheid

De ECG, hartfrequentie en saturatiemetingen zijn leuke gadgets. Ze kunnen natuurlijk geen echte ECG vervangen, maar wel een signalerende functie hebben als ze een afwijkende waarde blijven geven. Dan is het belangrijk een arts te raadplegen.

Ik ben een Apple-fan, maar had de Watch nog niet. Hij is prettig in gebruik en voor sommige zaken super handig: een aanvulling op de iPhone! Ook de cellular-toevoeging is heel handig, omdat je dan nog minder afhankelijk bent van je telefoon. Daarom zou ik hem zeker aanraden.

Word ook overal bereikbaar met T-Mobile Multisim