Terug naar ‘Apple Watch Series 7 is er bijna’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch Series 7 is er bijna’

Door Laura Grootaarts1 oktober 2021 09:122 min. leestijd2

Vorige maand kondigde Apple de Apple Watch Series 7 aan, tegelijk met de iPhone 13, de iPad 2021 en de iPad mini 2021. De nieuwe iPhone en iPads zijn inmiddels te koop maar de Apple Watch nog niet. Wanneer kun je de Apple Watch 7 kopen? Volgens Apple-lekker Jon Prosser hoeven we niet lang meer te wachten.

Apple Watch Series 7 kopen

Apple Watch 7 kopen kan al snel

De Apple Watch Series 7 werd gepresenteerd tijdens het California Streaming-event, en is volgens Apple ‘later dit najaar’ verkrijgbaar. Prosser schrijft nu dat de voorverkoop van het horloge volgende week van start gaat, en dat het dan medio oktober daadwerkelijk in de winkels ligt. Hij heeft dit vernomen van meerdere bronnen die betrokken zijn bij de release. Grote Bovendien zouden grote Amerikaanse media al geïnformeerd zijn over review-modellen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Prosser is overigens niet de enige die beweert dat de voorverkoop volgende week start. Apple’s partner Hermès noemt een nóg specifiekere datum. Hermès biedt dit jaar wederom zijn eigen exclusieve Apple Watch-modellen aan. De klantenservice mailde een klant dat de Apple Watch 7-voorverkoop start op vrijdag 8 oktober. Hieronder lees je de mail:

Apple Watch Series 7: design en nieuwe functies

De Apple Watch Series 7 kreeg dit jaar niet de drastische design-wijziging die iedereen verwachtte. De Series 7 zou een vlak scherm en iPhone-achtige randen krijgen. Het horloge kreeg weliswaar een nieuw design, maar de wijzigingen zijn subtiel: het scherm is groter, de randen smaller en er zijn twee nieuwe formaten.

Prosser was eerder dit jaar overigens een van de personen die deze foutieve informatie verspreidde over het design van de Series 7. Of hij deze keer wel gelijk heeft? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Nicole
Lezer
Nicole

wanneer kan een appelhorloge bloedglucose meten?

Rico
Lezer
Rico

Dat is niet bekend. Wel zou Apple er mee bezig zijn.