Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Apple Watch 4G vanaf 5 november ondersteund door T-Mobile

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Watch 4G T-Mobile


Lees verder na de advertentie

Hij is er bijna! Vanaf 5 november ondersteunt T-Mobile de Apple Watch met 4G. Dit is gekoppeld aan een nieuw abonnement: Multisim.

Apple Watch 4G met T-Mobile Multisim

T-Mobile Multisim koppelt je telefoonabonnement, en dus ook je telefoonnummer, tegelijk aan je iPhone en je Apple Watch. Dit wordt mogelijk gemaakt door eSIM. Hierdoor wordt het éindelijk ook in Nederland mogelijk om de Apple Watch met 4G te gebruiken.

De 4G-versie van de Watch, ook wel ‘Cellular + GPS’ genoemd, is straks ook direct via T-Mobile beschikbaar. Het gaat hierbij zowel om de nieuwe Apple Watch Series 7 als de goedkopere Apple Watch SE.

Laat je telefoon maar thuis

Het grote voordeel van 4G op je Apple Watch is dat je je telefoon thuis kan laten, en toch verbonden blijft. Zo kun je bijvoorbeeld hardlopen zonder telefoon in je zak en toch genieten van gestreamde muziek op je AirPods. Bovendien blijf je telefonisch bereikbaar, kun je berichten sturen en zelfs je e-mail bijhouden, allemaal zonder je iPhone.


kooptip

Multisim gaat €5 kosten bovenop een T-Mobile-abonnement en is vanaf 29 oktober te bestellen. Op die dag kun je ook de Apple Watch zelf bij T-Mobile bestellen. Vanaf 5 november, dus een week later, start de ondersteuning van Multisim en kun je de Apple Watch met 4G gebruiken.

Actie iCreate + T-Mobile

Wil jij als eerste de Apple Watch Series 7 Cellular uitproberen? Dat kan, en je mag de Watch ook nog eens houden! Wij organiseren hiervoor namelijk een actie met T-Mobile.

Het enige wat je hoeft te doen, is ons laten weten waarom jij de meest geschikte persoon bent om de nieuwe Apple Watch Series 7 Cellular in combinatie met Multisim te testen. Lees er meer over op onze speciale actiepagina.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!