Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple TV+ kost slechts € 4,99, 1 november beschikbaar

Auteur: Daan Jeuken
2 reacties
AirPlay 2 Samsung TV


Lees verder na de advertentie

Apple gaat vanaf 1 november officieel de concurrentie aan met Netflix, Disney+ en Amazon. Dan verschijnt namelijk de dienst Apple TV+. En tegen alle verwachtingen in, gaat Apple in prijs concurreren: de dienst kost € 4,99, voor de hele familie. Net zoals het eveneens aangekondigde Apple Arcade.

Apple TV+ series

Bij de lancering van Apple TV+ zullen de groots aangekondigde series zoals For All Mankind, The Elephant Queen en The Morning Show, met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon. Tijdens de keynote werd ook de trailer voor See getoond, die er veelbelovend uitzag. Apple TV+ zal in ieder geval alleen originele producties bevatten. Bovendien zullen er elke maand nieuwe series worden gelanceerd. Het wordt interessant om te zien hoe de kwaliteit van de series is, en in welk tempo Apple nieuwe content gaat ontwikkelen.

Je kunt alle trailers nu bekijken op tv.apple.com/nl. De meeste Apple TV+-series zullen beginnen met drie afleveringen, met daarna elke week een nieuwe aflevering. Bingen is er voorlopig dus niet bij. Sommige series verschijnen wel in één keer als volledig seizoen.

Apple TV+

Films


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Maar er is meer. Apple verklapte dat er op de streamingsdienst ook films zullen verschijnen. Er zijn er op dit moment twee bekend:

De film The Banker is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Anthony Mackie en Samuel L. Jackson spelen twee Afro-Amerikaanse ondernemers die de raciale beperkingen van de jaren vijftig proberen te omzeilen en in stilte hypotheken verstrekken aan de Afro-Amerikaanse gemeenschap in Jim Crow, Texas. 

In Halawordt een middelbare scholiere gevolgd die de balans zoekt tussen een leven als puber in de grote stad en haar traditionele moslimopvoeding.

Apple TV+ prijs

De grootste vraag die iedereen zich rondom Apple TV+ stelde, was: hoe gaat Apple met minder content concurreren met Netflix en Disney+. Het antwoord is: met de prijs. Apple TV+ kost € 4,99 en dat is goedkoper dan alle concurrentie. Bovendien kan voor deze prijs de hele familie (maximaal 6 personen) gebruikmaken van de dienst.

Als kennismaker is er een gratis trial van zeven dagen. Om nog meer promotie aan Apple TV+ te geven, krijgen kopers van een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac een jaar Apple TV+ gratis.

De videodienst is beschikbaar in de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac (met macOS Catalina) en andere platforms via de browser tv.apple.com.