Terug naar Apple TV+ kost slechts € 4,99, 1 november beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple TV+ kost slechts € 4,99, 1 november beschikbaar

Door Daan Jeuken10 september 2019 19:282 min. leestijd2

Apple gaat vanaf 1 november officieel de concurrentie aan met Netflix, Disney+ en Amazon. Dan verschijnt namelijk de dienst Apple TV+. En tegen alle verwachtingen in, gaat Apple in prijs concurreren: de dienst kost € 4,99, voor de hele familie. Net zoals het eveneens aangekondigde Apple Arcade.

Apple TV+ series

Bij de lancering van Apple TV+ zullen de groots aangekondigde series zoals For All Mankind, The Elephant Queen en The Morning Show, met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon. Tijdens de keynote werd ook de trailer voor See getoond, die er veelbelovend uitzag. Apple TV+ zal in ieder geval alleen originele producties bevatten. Bovendien zullen er elke maand nieuwe series worden gelanceerd. Het wordt interessant om te zien hoe de kwaliteit van de series is, en in welk tempo Apple nieuwe content gaat ontwikkelen.

Je kunt alle trailers nu bekijken op tv.apple.com/nl. De meeste Apple TV+-series zullen beginnen met drie afleveringen, met daarna elke week een nieuwe aflevering. Bingen is er voorlopig dus niet bij. Sommige series verschijnen wel in één keer als volledig seizoen.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Apple TV+

Films

Maar er is meer. Apple verklapte dat er op de streamingsdienst ook films zullen verschijnen. Er zijn er op dit moment twee bekend:

De film The Banker is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Anthony Mackie en Samuel L. Jackson spelen twee Afro-Amerikaanse ondernemers die de raciale beperkingen van de jaren vijftig proberen te omzeilen en in stilte hypotheken verstrekken aan de Afro-Amerikaanse gemeenschap in Jim Crow, Texas. 

In Halawordt een middelbare scholiere gevolgd die de balans zoekt tussen een leven als puber in de grote stad en haar traditionele moslimopvoeding.

Apple TV+ prijs

De grootste vraag die iedereen zich rondom Apple TV+ stelde, was: hoe gaat Apple met minder content concurreren met Netflix en Disney+. Het antwoord is: met de prijs. Apple TV+ kost € 4,99 en dat is goedkoper dan alle concurrentie. Bovendien kan voor deze prijs de hele familie (maximaal 6 personen) gebruikmaken van de dienst.

Als kennismaker is er een gratis trial van zeven dagen. Om nog meer promotie aan Apple TV+ te geven, krijgen kopers van een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac een jaar Apple TV+ gratis.

De videodienst is beschikbaar in de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac (met macOS Catalina) en andere platforms via de browser tv.apple.com.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV+
Bekijk dit dossier

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Sabina Richters
Lezer
Sabina Richters

Als je een abonnement neemt met een iPhone, zou je dan ook gratis tv+ krijgen?

Marjon
Lezer
Marjon

Leuk verhaal. Kreeg Apple TV gratis voor 1 jaar bij aankoop van een bepaald product. De series kan je gewoon kijken maar de films moet je helaas nog steeds apart huren. Dus niets gratis. En geen concurrent voor Netflix. Wordt blij gemaakt met een dooie mus