Terug naar Apple TV+ gratis kijken? Deze week kan het!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple TV+ gratis kijken? Deze week kan het!

Door Ward Edema28 december 2022 09:332 min. leestijd0

Wil je Apple TV+ gratis kijken tijdens de feestdagen? Dat kan! Er zijn alleen wel wat beperkingen voor wat je mag kijken: dit moet je weten.

rvw_appletv_144

Apple TV+ gratis kijken

Hoewel Apple TV+ één van de goedkopere streamingdiensten op dit moment is, is de kans groot dat je er geen abonnement op hebt. Want laten we eerlijk zijn: als het gaat om blockbusterfilms en spraakmakende series, dan kun je toch beter bij Netflix, Disney+ of HBO Max zijn.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Toch heeft ook Apple TV+ een interessant aanbod, met originele series van erg hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het komische Ted Lasso, het kosmische For All Mankind, en de met sterrencast gevulde The Morning Show. Wil je het een kans geven, dan kan dat nu helemaal gratis: tot en met 3 januari is het eerste seizoen van deze series voor iedereen te bekijken.

Zo kijk je Apple TV+ gratis

Het bekijken van de series gaat heel gemakkelijk: open de Apple TV-app op je iPhone, iPad, Mac of Apple TV (of Android-telefoon, smart-tv of game-console) en ga naar het tabblad van ‘Apple TV+’ of ‘Originals’. Je ziet hier alle series verschijnen onder het kopje ‘Bekijk complete seizoenen’. Niet van álle series is het eerste seizoen te bekijken – Prehistoric Planet en Bad Sisters zijn bijvoorbeeld uitgesloten.

Weet je niet zeker wat je aan moet klikken? Bekijk dan ons artikel over de drie series op Apple TV+ die je niet mag missen. En ben je nog steeds niet overtuigd van Apple TV+? Dan zijn er nog genoeg alternatieven: dit zijn de 6 beste streamingdiensten in 2022.

Blijf op de hoogte

Wil je meer van dit soort tips voor je Apple-apparaten direct in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief, en mis niks meer:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via 9to5Mac

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV+
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar