Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple TV+ gratis kijken? Deze week kan het!

Auteur: Ward Edema
0 reacties
rvw_appletv_144


Lees verder na de advertentie

Wil je Apple TV+ gratis kijken tijdens de feestdagen? Dat kan! Er zijn alleen wel wat beperkingen voor wat je mag kijken: dit moet je weten.

Apple TV+ gratis kijken

Hoewel Apple TV+ één van de goedkopere streamingdiensten op dit moment is, is de kans groot dat je er geen abonnement op hebt. Want laten we eerlijk zijn: als het gaat om blockbusterfilms en spraakmakende series, dan kun je toch beter bij Netflix, Disney+ of HBO Max zijn.

Toch heeft ook Apple TV+ een interessant aanbod, met originele series van erg hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het komische Ted Lasso, het kosmische For All Mankind, en de met sterrencast gevulde The Morning Show. Wil je het een kans geven, dan kan dat nu helemaal gratis: tot en met 3 januari is het eerste seizoen van deze series voor iedereen te bekijken.

Zo kijk je Apple TV+ gratis

Het bekijken van de series gaat heel gemakkelijk: open de Apple TV-app op je iPhone, iPad, Mac of Apple TV (of Android-telefoon, smart-tv of game-console) en ga naar het tabblad van ‘Apple TV+’ of ‘Originals’. Je ziet hier alle series verschijnen onder het kopje ‘Bekijk complete seizoenen’. Niet van álle series is het eerste seizoen te bekijken – Prehistoric Planet en Bad Sisters zijn bijvoorbeeld uitgesloten.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Weet je niet zeker wat je aan moet klikken? Bekijk dan ons artikel over de drie series op Apple TV+ die je niet mag missen. En ben je nog steeds niet overtuigd van Apple TV+? Dan zijn er nog genoeg alternatieven: dit zijn de 6 beste streamingdiensten in 2022.

Blijf op de hoogte

Wil je meer van dit soort tips voor je Apple-apparaten direct in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief, en mis niks meer:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via 9to5Mac