Terug naar 3x series die je dit najaar móet zien op Apple TV+
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

3x series die je dit najaar móet zien op Apple TV+

Door Ward Edema25 augustus 2021 13:002 min. leestijd0

De tijd vliegt: Apple’s eigen streamingdienst, Apple TV+, is inmiddels al bijna twee jaar beschikbaar. En hoewel meerdere producties de nodige vertraging hebben opgelopen in het afgelopen jaar, is dit najaar hét moment om weer te gaan kijken. Wij zetten op een rijtje welke series op Apple TV+ je niet mag missen.

Apple TV+ najaar

Ted Lasso (seizoen twee)

Ted Lasso is misschien wel het grootste succesnummer van Apple TV+. De comedyserie volgt American football-coach Ted Lasso (Jason Sudeikis), die zonder kennis van zaken aan de slag gaat als voetbalcoach bij AFC Richmond in het Verenigd Koninkrijk. Dit verloopt, tot grote frustratie van de spelers en de fans, niet zo soepel. Lasso’s aanstekelijke enthousiasme en optimisme zijn echter een effectief wapen tegen zijn critici.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Het tweede seizoen van Ted Lasso is inmiddels begonnen. Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering te zien. Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen (spoilers voor nieuwe kijkers):

The Morning Show (seizoen twee)

Dat Apple een flink budget heeft, bewijst The Morning Show wel. Sterren als Jennifer Anniston, Reese Witherspoon en Steve Carell passeren de revue in deze dramaserie over een Amerikaanse ontbijtshow met een wel érg bedenkelijke werkomgeving.

Het tweede seizoen van The Morning Show gaat op 17 september in première. De trailer van het tweede seizoen van The Morning Show is nét uitgekomen (nogmaals spoilers voor nieuwe kijkers):

Foundation

Foundation van Isaac Asimov is misschien wel één van de meest invloedrijke sciencefiction-boekenreeksen allertijden. Het volgt wiskundige Hari Seldon, die met een speciale ‘psychohistorische’ theorie berekent dat het Galactic Empire op omvallen staat. Door groepen wetenschappers aan twee uitersten van het melkwegstelsel te stationeren, probeert Seldon de samenleving te conserveren.

Foundation komt op 24 september als serie naar Apple TV+. Bekijk hier alvast de trailer:

Apple TV+ series kijken

Je kijkt Apple TV+ op je iPhone, iPad, Mac of Apple TV, maar ook op Windows-computers, smart-tv’s of je game console. Een abonnement kost €4,99 per maand, en je krijgt drie maanden gratis bij aankoop van een Apple-device. Lees er meer over op Apple’s website.

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar