Terug naar Apple verlengt gratis proefperiode Apple TV+ (update)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple verlengt gratis proefperiode Apple TV+ (update)

Door Laura Grootaarts23 oktober 2020 13:402 min. leestijd5

Update 23 oktober: Het is officieel: Apple heeft zojuist mails gestuurd naar Apple TV+-abonnees waarin te lezen is dat de gratis proefperiode is verlengd tot en met februari 2021. Je hoeft hiervoor zelf geen verdere actie te ondernemen. Je ziet de nieuwe einddatum ook in de App Store: tik rechtsboven op je account en op ‘Abonnementen’.

Hieronder lees je het oorspronkelijke bericht van 9 oktober.

Apple TV+ mail over gratis proefperiode

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel


Apple TV+ viert binnenkort zijn eerste verjaardag. Dat betekent dat er voor veel mensen een einde komt aan de gratis proefperiode van een jaar. Maar niet getreurd: Apple verlengt het gratis proefabonnement met maximaal drie maanden.

Apple TV Plus jaar gratis

Apple TV+ gratis proefperiode verlengd

Apple TV+ werd op 1 november 2019 geïntroduceerd. Een abonnement kost € 4,99 per maand, maar bij aankoop van een Apple-product kijk je één jaar gratis Apple TV+. Heb je van begin af aan gebruikgemaakt van deze actie? Dan betekent dat dat je binnenkort moet gaan betalen. Maar nu is naar buiten gekomen dat Apple de gratis proefperiode gaat verlengen.

Apple heeft het nieuws inmiddels bevestigd aan The Verge. De precieze voorwaarden zijn nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk verlengt Apple de proefperiode tot en met 31 januari 2021. Heb je vanaf vorig jaar 1 november gebruikgemaakt van de actie, dan kijk je drie maanden gratis. Was je een maand later, dan zijn het twee maanden. Is je proefabonnement pas na 31 januari 2020 gestart, dan heb je pech. Betalende abonnees krijgen waarschijnlijk geld terug voor deze periode.

Maar waarom dan?

Het is nog niet duidelijk waarom Apple de gratis proefperiode verlengt. Misschien is het een aardigheidje, om ons door de ongetwijfeld lange winter van 2020 te helpen. Het zou ook kunnen dat Apple ons nog niet heeft kunnen laten zien wat het wilde laten zien, omdat producties door het coronavirus vertraging hebben opgelopen. Een ander scenario is dat er maar weinig abonnees overblijven als er voor Apple TV+ betaald moet worden. Waarschijnlijk horen we er dinsdag meer over tijdens het najaars-event van Apple.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: The Verge

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV+
Bekijk dit dossier

5
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
mark
Lezer
mark

Vooralsnog is Apple TV een diepe teleurstelling. Betalen voor het abonnement EN betalen voor films die je wilt kijken. Ik heb het gratis abonnement maar heb er nog bar weinig gebruik van gemaakt. Vooralsnog is Apple TV niet echt Apple waardig.

Bob
Lezer
Bob

Hoi ik krijg te horen mijn Apple tv abonnement nu gratis tot en met Februari is 2021.maar ik heb op 22-07-2020 een nieuwe 13″
Macbook pro gekocht. loopt het abonnement dan niet tot 22-07-2021