Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Apple TV app komt in november naar PlayStation 4 en 5

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple TV PlayStation


Lees verder na de advertentie

Officieel bevestigd: de Apple TV-app komt naar de PlayStation-consoles. Daarmee wordt het met een PS4 of PS5 mogelijk om de series van Apple TV+ op je televisie te kijken en heb je toegang tot aankopen uit de iTunes Store.

Apple TV PlayStation

De app is beschikbaar op 12 november – dezelfde dag als de releasedatum van de PlayStation 5. Daarnaast is de app ook beschikbaar op de PlayStation 4, zo meldt Sony op de website.

Het is goed nieuws voor Apple-gebruikers die geen Apple TV-kastje hebben, maar wel een PlayStation op de televisiemeubel hebben staan. Zij kunnen de series van Apple TV+ nu ook bekijken op de televisie. Het is ook mogelijk om je rechtstreeks te abonneren op Apple TV+. Daarnaast heb je via de console toegang tot je iTunes-aankopen.

Apple spant zich al een tijdje in om de series van Apple TV+ zo toegankelijk mogelijk te maken. De app van Apple TV is intussen beschikbaar op allerlei recente smart tv’s, zoals die van Samsung, LG en Sony. Daarnaast vind je de Apple TV-app ook op de Fire Stick van Amazon.

Ook Xbox


kooptip

De Apple TV-app komt dit jaar ook naar Xbox-consoles. Bètatesters hebben de app al gevonden in de Xbox App Store. Het is nog niet bekend wanneer de app voor iedereen beschikbaar is, maar we verwachten dat dit ook medio november zal zijn.

Eerder werd bekend dat iedereen die een gratis proefversie van Apple TV+ gebruikt, een verlenging krijgt tot februari 2021. Dit is goed nieuws, want zo kun je ook het tweede seizoen van verschillende series gratis bekijken. De serie Dickinson gaat bijvoorbeeld op 8 januari in première. Ook van For All Mankind en Ghoswriter is een tweede seizoen in de maak.