Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Apple Store offline: nieuwe Apple-producten in aantocht

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple Store offline maart 2018


Lees verder na de advertentie

Apple heeft zojuist de Apple Store offline gehaald. Dit gebeurt altijd als er nieuwe hardware in aantocht is. Apple doet dit om de nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen, maar ook om buzz te creëren.

Nieuwe iPad, Apple Pencil en meer

Dat Apple de online store even uit de lucht heeft gehaald, verklapt in dit geval iets over het educatieve evenement van vandaag. Tot nu toe was steeds onzeker of er ook daadwerkelijk nieuwe producten gepresenteerd gaan worden. Tijdens het laatste educatieve event van Apple bleef het bij software, nu lijkt dat toch echt anders te zijn.

Welke producten we straks in de online store verwachten?

Het kan haast niet anders of het gaat om spullen die ook voor scholieren interessant zijn, vooral prijstechnisch. Zo wordt er gesproken over een nieuwe goedkope iPad. Daarbij hoort ook een vernieuwde Apple Pencil. Verder hopen we dat Apple ons verrast met een iPhone SE 2 en een goedkopere MacBook. Lees meer in het artikel Nieuwe Apple-producten in aantocht: 6 voorspellingen voor het Apple Event.

Apple Event


kooptip

Apple Event voorspellingen

Vanmiddag om 17.00 uur Nederlandse tijd gaat het Apple Event van start. Het vindt plaats op een technische middelbare school in Chicago en is voornamelijk gericht op het onderwijs. Er is helaas geen livestream beschikbaar, maar de aanwezige media zullen ongetwijfeld van zich laten horen via onder meer Twitter. Na afloop kun je het evenement terugkijken. Over de highlights van het event lees je natuurlijk op deze website.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!