Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Apple werkt aan ‘Magic Battery’ – maar het is niet wat je denkt

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Magic Battery


Lees verder na de advertentie

Apple werkt aan een zogenaamde ‘Magic Battery’, zo blijkt uit de code van een bèta van tvOS 17. En nee, het is géén nieuwe powerbank voor je iPhone.

Apple Magic Battery

De nieuwste bèta van tvOS 17, die eerder deze week uitkwam, blijkt een bron van interessante nieuwtjes. Eerder vandaag schreven we al over allerlei mysterieuze iPhones die in de code van de bèta zijn gespot, en nu komt er nóg een product bij.

Het gaat om de zogenaamde ‘Magic Battery’, zoals gevonden door X-gebruiker @aaronp612. En hoewel we direct denken aan een nieuw soort powerbank – wellicht de opvolger voor de MagSafe Battery Pack – blijkt dat het níét te zijn.

Code verklapt meer

Volgens aaronp612 geeft de firmware van de Magic Battery namelijk weg wat voor product het is. Het zou gaan om de externe batterij van de Apple Vision Pro, die Apple al in juni heeft getoond maar tot nu toe officieel geen naam heeft gegeven.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

ftr_WWCD23_150

Met de batterij, die je in je broekzak draagt, gaat Apple’s headset zo’n twee uur mee. Je kunt ook direct de netvoeding op de batterij aansluiten, zodat je oneindig in Apple’s realiteit kan blijven hangen.

Waarom ‘Magic Battery’?

Wat er zo magisch is aan dit ding? Dat vragen wij ons ook nog af. Normaal gesproken haalt Apple de term ‘Magic’ alleen van stal bij invoerapparaten, zoals de Magic Mouse, Magic Trackpad en Magic Keyboard, waarbij het magische vooral uit het draadloze onderdeel komt.

Ongetwijfeld weten we over een paar maanden meer, naarmate Apple dichter in de buurt komt van de daadwerkelijke release van de Apple Vision Pro. De bril komt namelijk begin 2024 uit in de VS, en later in het jaar ook in Europa en andere landen. Wil je tot die tijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en mis niks:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: aaronp612 op X