Terug naar Apple werkt aan ‘Magic Battery’ – maar het is niet wat je denkt
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple werkt aan ‘Magic Battery’ – maar het is niet wat je denkt

Door Ward Edema9 augustus 2023 15:272 min. leestijd0

Apple werkt aan een zogenaamde ‘Magic Battery’, zo blijkt uit de code van een bèta van tvOS 17. En nee, het is géén nieuwe powerbank voor je iPhone.

Apple Magic Battery

Apple Magic Battery

De nieuwste bèta van tvOS 17, die eerder deze week uitkwam, blijkt een bron van interessante nieuwtjes. Eerder vandaag schreven we al over allerlei mysterieuze iPhones die in de code van de bèta zijn gespot, en nu komt er nóg een product bij.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Het gaat om de zogenaamde ‘Magic Battery’, zoals gevonden door X-gebruiker @aaronp612. En hoewel we direct denken aan een nieuw soort powerbank – wellicht de opvolger voor de MagSafe Battery Pack – blijkt dat het níét te zijn.

Code verklapt meer

Volgens aaronp612 geeft de firmware van de Magic Battery namelijk weg wat voor product het is. Het zou gaan om de externe batterij van de Apple Vision Pro, die Apple al in juni heeft getoond maar tot nu toe officieel geen naam heeft gegeven.

ftr_WWCD23_150

Met de batterij, die je in je broekzak draagt, gaat Apple’s headset zo’n twee uur mee. Je kunt ook direct de netvoeding op de batterij aansluiten, zodat je oneindig in Apple’s realiteit kan blijven hangen.

Waarom ‘Magic Battery’?

Wat er zo magisch is aan dit ding? Dat vragen wij ons ook nog af. Normaal gesproken haalt Apple de term ‘Magic’ alleen van stal bij invoerapparaten, zoals de Magic Mouse, Magic Trackpad en Magic Keyboard, waarbij het magische vooral uit het draadloze onderdeel komt.

Ongetwijfeld weten we over een paar maanden meer, naarmate Apple dichter in de buurt komt van de daadwerkelijke release van de Apple Vision Pro. De bril komt namelijk begin 2024 uit in de VS, en later in het jaar ook in Europa en andere landen. Wil je tot die tijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en mis niks:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: aaronp612 op X

 

 

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar