Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Magic Keyboard met Touch ID nú los te koop

Auteur: Ward Edema
3 reacties
Magic Keyboard Touch ID


Lees verder na de advertentie

Het Magic Keyboard met Touch ID, dat optioneel geleverd werd met de nieuwe 24-inch iMac, is vanaf vandaag los te koop via Apple voor € 159.

Touch ID op je desktop

Het nieuwe Magic Keyboard is exact hetzelfde model als het toetsenbord van de 24-inch iMac. Hij heeft dezelfde afgeronde hoekjes, nieuwe functietoetsen voor Spotlight, Dicteren en Niet Storen, en een Touch ID-sensor rechtsboven. Ook heeft hij linksonder een wereldbol-knop om snel te wisselen tussen toetsenbordtalen en emoji.

Met het nieuwe Magic Keyboard is Touch ID nu eindelijk te gebruiken op je Mac mini, of je MacBook als je ‘m in een desktop-opstelling gebruikt. Handig!

Magic Keyboard met Touch ID alléén op M1

Helaas is het wel zo dat, door de benodigheid van een speciale beveiligde verbinding, je Touch ID alléén kan gebruiken met een Mac met Apple Silicon. Dat zijn voor nu dus enkel Mac-modellen met een M1-chip: de nieuwste versies van de MacBook Air, 13-inch MacBook Pro en Mac mini, evenals de nieuwe 24-inch iMac.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Voor mensen op Intel Macs is er echter ook wat nieuws: het Magic Keyboard zonder Touch ID heeft hetzelfde afgeronde ontwerp en dezelfde aangepaste functietoetsen gekregen. Deze versie kost € 109.

Apple usb-c-kabel

Nog meer nieuws

Ook een nieuwe Touch ID-versie van het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok is nu beschikbaar voor € 185. Verder heeft het Magic Trackpad een hele kleine update gekregen, met dezelfde afgeronde hoeken als het Magic Keyboard. Deze is verder onveranderd gebleven, en kost € 135.

Alle nieuwe ‘Magic-accessoires’ hebben ook een nieuw kabeltje gekregen (zelfs de verder onveranderde Magic Mouse). Dit is nu een usb-c-naar-Lightning-kabel in plaats van de oude variant met een normale usb-aansluiting. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de nieuwe accessoires aan te sluiten op Macs met usb-c-poorten. Het kabeltje is nu ook van stof, wat ‘m een stuk duurzamer moet maken.

Je vindt alle nieuwe Magic-accessoires in de online Apple Store.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!