Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

‘Tester van Apple headset is onder de indruk (en dat was eerst wel anders)’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple headset


Lees verder na de advertentie

Voor het eerst in jaren gaat Apple een compleet nieuw product presenteren: een mixed reality-headset. Tot nu toe wordt deze Apple Reality met argusogen bekeken, al was het maar vanwege het prijskaartje van naar schatting zo’n drieduizend dollar. Maar nu klinkt er voor het eerst een positief geluid.

Apple headset ervaringen: gaat de goede kant op

Apple-leaker Evan Blass – die al vaker naar buiten is gekomen met betrouwbare informatie – claimt iemand te kennen die de headset al uitgebreid heeft mogen testen. Volgens Blass is de tester in enkele maanden tijd 180 graden gedraaid: eerst vond hij de Apple Reality op zijn zachtst gezegd ondermaats, maar inmiddels is hij ‘blown away’ door nieuwe ervaringen met het nieuwe product.

‘De sprong die ze sinds eind vorig jaar hebben gemaakt is gigantisch’, vertelde de tester aan Blass. ‘Ik was eerst zo sceptisch, en nu blazen ze me omver. Hier, neem mijn geld maar!’ Blass deelt deze informatie op zijn (afgeschermde) Twitter-account.

Oude apps in een nieuw jasje


kooptip


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!


Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Apple lijkt dus een flinke verbeterslag te hebben gemaakt. Maar waarom de tester nu plots wél onder de indruk is van de nieuwe Apple headset, blijft in het midden. Mogelijk heeft het te maken met informatie die eerder deze week naar buiten kwam, over de eerste Apple Reality-apps die je straks mag verwachten.

Apple heeft vertrouwde iPhone-apps helemaal aangepast op de headset. Zo kun je in FaceTime communiceren met Memoji-avatars, vind je in de app Gezondheid begeleide meditaties en kun je niet van echt te onderscheiden boeken lezen in virtual reality. Ook werkt Apple al samen met game-ontwikkelaars om hun titels geschikt te maken voor augmented of virtual reality.

kooptip

Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!
Runners deal! De iPhone 15 nu tot €486 korting!

Maximale korting en dubbele data als je thuis internet van Ziggo hebt

Onthulling tijdens de WWDC?

Alle seinen lijken dan eindelijk op groen te staan: zoals het er nu naar uitziet, wordt de Apple Reality gepresenteerd tijdens de WWDC op maandag 5 juni. Dan horen we wat de headset allemaal kan en of de prijs inderdaad exorbitant hoog is. Tijdens de WWDC onthult Apple ook iOS 17, en daarmee voelt je iPhone straks weer als nieuw – zonder dat het je een cent kost.

Wil je op de hoogte blijven van Apple’s headset en het andere WWDC-nieuws, meld je dan aan voor de nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via MacRumors