Terug naar Apple-fans opgelet: twee spetterende events op komst
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple-fans opgelet: twee spetterende events op komst

Door Koen van Ekeren17 juli 2023 09:292 min. leestijd0

Apple maakt zich op voor een druk najaar. In september presenteert het bedrijf de nieuwe iPhone 15-serie, naast nieuwe Apple Watches. Een maand later is er wéér een nieuw Apple-event. Welke producten kunnen we verwachten?

Tim Cook Apple

Twee Apple-events op komst

Het nieuws wordt gemeld door de betrouwbare Apple-insider Mark Gurman. Hij heeft informatie dat Apple in het najaar twee keynotes nodig heeft om zijn producten aan te kondigen. De events zouden plaatsvinden in september en oktober. Welke producten je dan kunt verwachten, lees je hieronder.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Apple-event september: iPhone 15, Apple Watch en AirPods

Dat Apple in september een keynote organiseert, is niet verassend. Dat doet het bedrijf al jaren, met de nieuwe iPhone-serie in de hoofdrol. Dit jaar is dat de iPhone 15. Die komt er in vier varianten: de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max.

De laatste jaren is september ook de maand waarin Apple zijn nieuwste smartwatch presenteert. Dit jaar zijn dat er vermoedelijk twee: de Apple Watch Series 9 en de geavanceerdere Apple Watch Ultra 2. Ook presenteert Apple naar verluidt een usb-c-versie van de AirPods Pro. En wellicht krijgen de instap-AirPods eindelijk een update.

Apple-event oktober: nieuwe Macs en iPad Air

In oktober is er alweer een nieuw event. Met dit keer in de spotlights: de eerste Macs met M3-chips. De Apple-analist voorspelt dat het gaat om de volgende 24-inch iMac, de 13-inch MacBook Air en de 13-inch MacBook Pro. Meer hierover lees je in het artikel Eerste Macs met M3-chip komen in oktober: dit zijn ze.

In oktober kondigt Apple ook regelmatig een nieuwe iPad Pro-serie uit, maar reken daar dit jaar maar niet op. De nieuwe iPad Pro-modellen (met oled-schermen) staan volgens Gurman gepland voor 2024. Wel kan een iPad Air met bijgewerkte chip dit najaar klaar zijn. Het is ook wel tijd voor een opfrissing, want de huidige iPad Air 2022 wordt aangedreven door een M1-chip.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 15
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar