Terug naar Eerste Apple Event 2022: weten we dinsdag meer?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Eerste Apple Event 2022: weten we dinsdag meer?

Door Ward Edema28 februari 2022 14:312 min. leestijd0

Het eerste Apple Event van 2022 komt eraan! Het event zou begin maart al plaatsvinden, en morgen weten we het zeker: dit is waarom.

Apple Event 2022

Apple Event uitnodiging

Het eerste Apple Event van het jaar is volgens de betrouwbare Apple-analist Mark Gurman dit jaar een stuk eerder dan voorgaande jaren. Het zou namelijk al op 8 maart uitgezonden worden. Een mysterieus Instagrambericht van een Apple-medewerker lijkt deze vroege datum te bevestigen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Maar wanneer weten we het nou zeker? Apple stuurt altijd voorafgaand aan een evenement een uitnodiging, zodat de pers op tijd op de hoogte is. Deze uitnodiging gaat doorgaans precies een week van tevoren de virtuele deur uit. Dit zou betekenen dat we de uitnodiging op 1 maart moeten verwachten: morgen dus! Komt er geen uitnodiging, dan duurt het wachten dus nog wat langer.

Apple Event maart 2022

iPad Air 2022

Net als vorig jaar belooft het eerste Apple Event van het jaar een bomvol evenement te worden, met voor zowat elke categorie een nieuw product.

Zo verwachten we de iPhone SE 2022 met ondersteuning voor 5G, een snellere A15-chip en nieuwe camerafuncties. Ook de iPad Air wordt vernieuwd, en zal qua functies gelijk worden getrokken met z’n kleinere broer, de iPad mini.

Ook voor de Mac is er nieuws. Zo krijgt de 13-inch MacBook Pro een snellere M2-chip, en worden er twee nieuwe Mac mini-modellen verwacht. Hierbij heeft één model de M2-chip, en het andere model een totaal nieuw design met de supersnelle M1 Pro- en M1 Max-chips.

En last but not least: 8 maart zal wel eens de datum kunnen worden dat Apple éindelijk de release van de HomePod mini in Nederland en België aankondigt.

Blijf op de hoogte

Als de geruchten kloppen, kunnen we morgenavond tussen 17.00 en 18.30 de uitnodiging verwachten voor het Apple Event. Onze verwachtingen worden uitgebreid toegelicht in ons artikel: Apple Event maart 2022: dit zijn onze verwachtingen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het aankomende event? Volg ons dan op Twitter, en abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »

Praat mee!

avatar