Terug naar Apple AirPods zijn nu goedkoper dan ooit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple AirPods zijn nu goedkoper dan ooit

Door Koen van Ekeren26 februari 2021 11:392 min. leestijd2

Toen Apple de huidige generatie AirPods 2 lanceerde, waren ze voor € 179 verkrijgbaar in de Apple Store. Inmiddels hoef je een stuk minder uit te geven om de populaire draadloze oordopjes in huis te halen. Deze week bereikten de AirPods de laagste prijs tot nu toe. In dit artikel lees je waar de Apple AirPods momenteel het goedkoopst zijn.

AirPods prijs goedkoop

Apple AirPods goedkoopst

De AirPods 2 zakten deze week bij verschillende online winkels verder in prijs, waardoor ze goedkoper zijn dan ooit. Bij bol.com en de MediaMarkt is de prijs het laagst: daar bestel je ze nu voor € 129,95.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Hierbij gaat het om de AirPods 2 met oplaadcase. Deze is niet draadloos oplaadbaar. Heb je liever de AirPods met draadloze oplaadcase? Deze Apple AirPods zijn op het moment van schrijven bij Coolblue het goedkoopst: € 188.

Ook AirPods Pro bereiken laagste prijs

Ook de geavanceerdere AirPods Pro – die onder meer beschikken over ruisonderdrukking – bereikten deze week de laagste prijs tot nu toe. Bij bol.com zijn ze met € 206,95 het scherpst geprijsd. Dat is een stuk meer dan de vraagprijs die Apple nog hanteert; in de Apple Store kosten ze € 279.

Overigens ziet het ernaar uit dat Apple dit jaar met nieuwe versies van de AirPods komt. Zowel voor de AirPods 2 als AirPods Pro wordt een opvolger verwacht. De reguliere AirPods gaan wat meer lijken op zijn Pro-boers en krijgen een kortere steel. Bij de AirPods Pro verdwijnt de steel mogelijk zelfs volledig.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Klaas Leutscher
Lezer
Klaas Leutscher

Bij de MediaMarkt zijn de Apple AirPods nog steeds te koop voor € 139 en niet voor € 129,95, zoals wordt gesuggereerd!

Andries
Lezer
Andries

Als Apple z’n prijzen verlaagt is het meestal een teken dat de verkoop minder gaat dan verwacht of dat er iets nieuws komt en de oude voorraden op moeten.