Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Apple AirPods zijn nu goedkoper dan ooit

Auteur: Koen van Ekeren
2 reacties
Apple AirPods prijs goedkoopst


Lees verder na de advertentie

Toen Apple de huidige generatie AirPods 2 lanceerde, waren ze voor € 179 verkrijgbaar in de Apple Store. Inmiddels hoef je een stuk minder uit te geven om de populaire draadloze oordopjes in huis te halen. Deze week bereikten de AirPods de laagste prijs tot nu toe. In dit artikel lees je waar de Apple AirPods momenteel het goedkoopst zijn.

Apple AirPods goedkoopst

De AirPods 2 zakten deze week bij verschillende online winkels verder in prijs, waardoor ze goedkoper zijn dan ooit. Bij bol.com en de MediaMarkt is de prijs het laagst: daar bestel je ze nu voor € 129,95.

Hierbij gaat het om de AirPods 2 met oplaadcase. Deze is niet draadloos oplaadbaar. Heb je liever de AirPods met draadloze oplaadcase? Deze Apple AirPods zijn op het moment van schrijven bij Coolblue het goedkoopst: € 188.

Ook AirPods Pro bereiken laagste prijs

Ook de geavanceerdere AirPods Pro – die onder meer beschikken over ruisonderdrukking – bereikten deze week de laagste prijs tot nu toe. Bij bol.com zijn ze met € 206,95 het scherpst geprijsd. Dat is een stuk meer dan de vraagprijs die Apple nog hanteert; in de Apple Store kosten ze € 279.


kooptip

Overigens ziet het ernaar uit dat Apple dit jaar met nieuwe versies van de AirPods komt. Zowel voor de AirPods 2 als AirPods Pro wordt een opvolger verwacht. De reguliere AirPods gaan wat meer lijken op zijn Pro-boers en krijgen een kortere steel. Bij de AirPods Pro verdwijnt de steel mogelijk zelfs volledig.