Terug naar Gelekt: foto van nieuw ontworpen AirPods 3
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Gelekt: foto van nieuw ontworpen AirPods 3

Door Koen van Ekeren22 februari 2021 11:202 min. leestijd0

Het afgelopen jaar bracht Apple geen nieuwe draadloze oordopjes uit, maar in 2021 worden wel nieuwe AirPods verwacht. Die beschikken naar alle waarschijnlijkheid over een nieuw design. Wat we van het ontwerp mogen verwachten, laat een gelekte foto van de vermeende AirPods 3 zien.

gelekte foto AirPods 3

AirPods 3 ontwerp

De foto is gedeeld door 52audio. Op het plaatje zien we zowel de AirPods als de oplaadcase en de website schrijft dat het om de nog te verschijnen derde generatie AirPods gaat.

De AirPods die je op de afbeelding ziet, komen je wellicht bekend voor. Ze lijken sprekend op de AirPods Pro – de luxere versie van de AirPods. Daarmee komt de afbeelding overeen met een eerder gerucht van Bloomberg. De gerenommeerde website schreef dat de nieuwe AirPods het design lenen van de AirPods Pro, die een kortere steel heeft.

52audio schrijft bij de foto dat de AirPods 3 een drukverlagend systeem hebben, waarbij de techniek hetzelfde is als in de AirPods Pro. Dit is een systeem met luchtgaatjes dat de druk binnen en buiten het oor gelijk houdt. De oplaadcase heeft ook een ander ontwerp en is iets compacter.

Ook wordt gezegd dat de AirPods 3 Spatial Audio zullen ondersteunen. Dit is iets als surround sound, wat zorgt voor een ruimtelijke geluidsweergave. Andere geavanceerde Pro-functies zouden nog wel ontbreken, zoals actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus.

Release

Volgens 52audio verschijnen de nieuwe AirPods al begin maart en kosten ze rond de 150 dollar. De website is in het verleden niet altijd even accuraat gebleken bij zijn voorspellingen, dus het is goed om er een korrel zout bij te nemen. Zeker als het om de releasedatum en prijs gaat.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Bron: 52audio

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar