Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Alternatief voor Zoek mijn iPhone: Lookout

Auteur: iCreate
1 reacties


Lees verder na de advertentie

Dat Zoek mijn iPhone een ideale app is om je iOS-toestel terug te vinden, dat is bekend. Echter is het onmogelijk om je toestel terug te vinden als de batterij zo goed als leeg is. En daar komt Lookout om de hoek kijken, die recentelijk is geüpdatet met de mogelijkheid om gevonden als de batterij het bijna begeven heeft.

Lookout

De app werkt op dezelfde manier als Zoek mijn iPhone, waarbij je de locatie kunt opzoeken door een account aan te maken en in te loggen op een speciale website. Lookout kent echter meer mogelijkheden dan wat Apple’s app te bieden heeft. Zo kun je een back-up maken van je contacten vanuit de app, de beveiliging aanscherpen en natuurlijk de locatieservices aanzetten.

Nu kunnen iOS-gebruikers dit ook met iCloud in combinatie met Zoek mijn iPhone, ware het niet dat de recentelijk toegevoegde functie ‘Signal Flare’ in Lookout de locatie van je iPhone, iPad of iPod touch doorgeeft net voordat de batterij het begeeft. Hierdoor is de kans groter dat je het toestel nog kunt terugvinden, mits je hem verloren bent en op dezelfde plek blijft liggen. In geval van diefstal is de Signal Flare-functie minder van belang: dan is de kans groot dat je toestel wordt uitgezet en meegenomen.


kooptip