Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Gratis live naar Ajax – AZ kijken? Het kan via deze website

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
ajax az grats kijken

Aanstaande zondag spelen Ajax en AZ tegen elkaar. Wil je graag een live livestream van de wedstrijd bekijken, maar heb je geen ESPN? Hieronder lees je hoe je gratis naar Ajax – AZ kunt kijken.

Lees verder na de advertentie

Waar wordt Ajax – AZ uitgezonden?

Zondag om 14:30 uur is de ‘derby van Noord-Holland’ tussen Ajax en AZ. Helaas wordt de wedstrijd niet uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel providers gratis beschikbaar is. Je kunt de wedstrijd Ajax – AZ live kijken op ESPN 3 – en daar is een abonnement voor nodig.

Ajax – AZ gratis kijken

Gelukkig is er een manier om de Eredivisie-wedstrijd tóch gratis te kijken, zodat je niets hoeft te missen. Dit kan via de dienst Canal Digitaal, een aanbieder van digitale televisie. Neem je een gratis abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 3.

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Het Canal Digitaal-abonnement is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Livestream Ajax – AZ

Zo bekijk je de wedstrijd tussen Ajax en AZ gratis via een livestream van Canal Digitaal:

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar https://livetv.canaldigitaal.nl/ en log in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en je vindt de livestream van Ajax-AZ.

Canal Digitaal heeft een app voor de iPhone, iPad en Apple TV. Ook kun je de wedstrijd tussen Ajax en AZ op je televisie bekijken. Bijvoorbeeld door te streamen, maar Canal Digitaal heeft ook een app die bij de meeste smart tv’s beschikbaar is.

Eredivisie gratis ESPN

Kosten na je proefperiode

Indien je tevreden bent, wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Dit omvat het volledige ESPN-aanbod, inclusief de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar: live en on demand. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na uitzending terugkijken.

Meer over de online dienst lees je in onze Canal Digitaal review.