Terug naar AirPower alternatief: 4 opladers voor meerdere apparaten tegelijk
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

AirPower alternatief: 4 opladers voor meerdere apparaten tegelijk

Door Laura Grootaarts5 april 2019 10:512 min. leestijd0

Het hoge woord is eruit: Apple heeft AirPower geschrapt. De draadloze oplaadmat werd in 2017 aangekondigd, tegelijk met de eerste draadloze iPhones. Maar Apple slaagde er uiteindelijk niet in om een product te ontwikkelen dat voldeed aan hun eigen strenge kwaliteitseisen. Het annuleren van AirPower is balen als je een iPhone 8 of nieuwer hebt, of AirPods met de vernieuwde draadloos oplaadbare case. Je bent voor draadloos opladen nu aangewezen op Qi-opladers van fabrikanten buiten Apple om. Op zoek naar een AirPower alternatief? Eentje waarbij je ook nog meerdere apparaten tegelijk kunt opladen? Wij hebben een paar opties voor je.

ZENS Dual Qi Draadloze Oplader

ZENS Dual Qi Draadloze Oplader

Met deze oplader kun je twee apparaten opladen, bijvoorbeeld je iPhone en draadloos oplaadbare AirPods. Laat je niet van de wijs brengen door het woord ‘dual’, want er is nog ruimte voor een derde apparaat: de Apple Watch heeft zijn eigen plek.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Nomad Base Station Apple Watch Edition

Nomad Base Station Apple Watch Edition

Deze oplaadmat heeft voldoende ruimte om tegelijkertijd twee apparaten op te laden. Daarnaast is er ook nog ruimte voor een Apple Watch. En met zijn lederen afwerking ziet-ie er ook nog eens chic uit.

Belkin BOOST↑UP

Belkin BOOST↑UP

Dit is een draadloos oplaaddock voor iPhone en Apple Watch. Twee apparaten kun je draadloos opladen: een iPhone en een Apple Watch. Maar stiekem is er ook een (helaas niet draadloze) manier om een derde apparaat op te laden: er is een usb-poort voor een derde apparaat, bijvoorbeeld AirPods.

Ikea Nordmärke

Ikea nordmarke draadloos opladen

Met deze Qi-oplader van Ikea kun je drie apparaten tegelijk draadloos opladen, net zoals bij AirPower de bedoeling was. Waarom kan Ikea iets wat Apple niet kan? Dat komt omdat het bij AirPower de bedoeling was dat je de producten willekeurig waar op de mat kon leggen – bij Nordmärke komt het nogal precies.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar