Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

AirPower alternatief: 4 opladers voor meerdere apparaten tegelijk

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Het hoge woord is eruit: Apple heeft AirPower geschrapt. De draadloze oplaadmat werd in 2017 aangekondigd, tegelijk met de eerste draadloze iPhones. Maar Apple slaagde er uiteindelijk niet in om een product te ontwikkelen dat voldeed aan hun eigen strenge kwaliteitseisen. Het annuleren van AirPower is balen als je een iPhone 8 of nieuwer hebt, of AirPods met de vernieuwde draadloos oplaadbare case. Je bent voor draadloos opladen nu aangewezen op Qi-opladers van fabrikanten buiten Apple om. Op zoek naar een AirPower alternatief? Eentje waarbij je ook nog meerdere apparaten tegelijk kunt opladen? Wij hebben een paar opties voor je.

ZENS Dual Qi Draadloze Oplader

ZENS Dual Qi Draadloze Oplader

Met deze oplader kun je twee apparaten opladen, bijvoorbeeld je iPhone en draadloos oplaadbare AirPods. Laat je niet van de wijs brengen door het woord ‘dual’, want er is nog ruimte voor een derde apparaat: de Apple Watch heeft zijn eigen plek.

Nomad Base Station Apple Watch Edition

Nomad Base Station Apple Watch Edition


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Deze oplaadmat heeft voldoende ruimte om tegelijkertijd twee apparaten op te laden. Daarnaast is er ook nog ruimte voor een Apple Watch. En met zijn lederen afwerking ziet-ie er ook nog eens chic uit.

Belkin BOOST↑UP

Belkin BOOST↑UP

Dit is een draadloos oplaaddock voor iPhone en Apple Watch. Twee apparaten kun je draadloos opladen: een iPhone en een Apple Watch. Maar stiekem is er ook een (helaas niet draadloze) manier om een derde apparaat op te laden: er is een usb-poort voor een derde apparaat, bijvoorbeeld AirPods.

Ikea Nordmärke

Ikea nordmarke draadloos opladen

Met deze Qi-oplader van Ikea kun je drie apparaten tegelijk draadloos opladen, net zoals bij AirPower de bedoeling was. Waarom kan Ikea iets wat Apple niet kan? Dat komt omdat het bij AirPower de bedoeling was dat je de producten willekeurig waar op de mat kon leggen – bij Nordmärke komt het nogal precies.