Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iOS 14.3-bèta heeft verwijzingen naar AirPods Studio en AirTags

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirPods Studio concept


Lees verder na de advertentie

Apple heeft gisteren de bèta van iOS 14.3 uitbracht. In de code is een verwijzing aangetroffen naar de AirPods Studio: de eerste over-ear koptelefoon die Apple in ontwikkeling heeft.

Pictogram AirPods Studio

Bèta iOS 14.3 was gisteren eventjes beschikbaar, maar werd al snel weer ingetrokken vanwege drukte op de Apple-servers. Tegelijkertijd verscheen namelijk macOS Big Sur, wat zorgde voor overbelasting. Sommigen zijn er tóch in geslaagd om de bèta te downloaden. In de bestanden werd een opmerkelijke illustratie gevonden: een pictogram van een koptelefoon.

AirPods Studio pictogram iOS 14.3

Het pictogram is eenvoudig vormgegeven, maar lijkt toch niet op bijvoorbeeld Apple’s Beats-koptelefoon. Het gaat om een koptelefoon met ovalen oorkussens en een gewatteerde hoofdband. Het matcht bij alles wat er tot nu toe naar buiten is gekomen over de AirPods Studio. Volgens geruchten krijgen de AirPods Studio een retro design met verwisselbare oorschelpen en actieve ruisonderdrukking. Er komen mogelijk twee varianten: en lichtgewicht sportversie en een luxere variant die bestaat uit duurdere materialen.

AirTags


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

In iOS 14.3 zit ook een verwijzing naar de AirTags. Dit is Apple’s bluetooth-tracker, voor het in de gaten houden van al je kostbare spullen. Daarnaast lijkt het erop dat Apple ook trackers van derde partijen gaat ondersteunen. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een Tile-tracker straks ook terugziet op het landkaartje in de Zoek mijn-app.

Overigens is voor zowel de AirPods Studio als de AirTags nog geen release-datum bekend. Afgelopen dinsdag vond Apple’s Mac-event plaats en dat was waarschijnlijk het laatste evenement van 2020. Een aankondiging met alleen een persbericht kan ook, maar dat verwachten we eigenlijk niet bij compleet nieuwe producten.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors