Terug naar ‘AirPods Pro 2 krijgt deze gezondheidsfuncties toch niet’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘AirPods Pro 2 krijgt deze gezondheidsfuncties toch niet’

Door Annemiek Lourensen4 juli 2022 10:162 min. leestijd0

Al maanden gaan er geruchten dat de opvolger van de huidige AirPods Pro een aantal nieuwe functies zal introduceren. Nu blijkt echter dat de AirPods Pro 2 deze twee verwachte gezondheidsfuncties toch niet krijgt.

AirPods Pro 2 gezondheidsfuncties

AirPods Pro 2: deze nieuwe gezondheidsfuncties krijgt hij toch niet

Apple-analist Mark Gurman schrijft in zijn nieuwsbrief voor Bloomberg dat er twee verwachte gezondheidsfuncties zijn die de AirPods Pro 2 toch niet krijgt. Het gaat om een ingebouwde hartslag- en thermometer, waar al maanden over gespeculeerd wordt. Overigens is het mogelijk dat een toekomstig model deze functies wel ondersteunt. Gurman beweert namelijk dat Apple er wel mee geëxperimenteerd heeft.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Hoewel de gezondheidsfuncties waarschijnlijk dus niet naar de AirPods Pro 2 komen, zijn er nog andere geruchten die hopelijk wél waar zijn. Het lijkt er zoal op dat de oortjes ondersteuning voor lossless audio krijgen, wat je muziek een uitstekende geluidskwaliteit geeft. Bovendien wordt het oplaaddoosje vernieuwd, met ingebouwde ‘gaten’ die geluid maken wanneer je je oortjes zoekt met de Zoek mijn-app.

Release date

AirPods met ondersteuning voor lossless audio en een vernieuwd doosje: die wil je vast zo snel mogelijk hebben. Een officiële release datum is er nog niet, maar analisten als Gurman verwachten dat ze dit 2022 nog verschijnen. En dat komt goed uit. De huidige AirPods Pro zijn al 3 jaar oud, waardoor sommige vroege kopers langzaamaan problemen met de batterij krijgen.

Wil je op de hoogte worden gebracht van de release datum van de AirPods Pro 2? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods Pro
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar