Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

‘AirPods Pro 2 krijgt deze gezondheidsfuncties toch niet’

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties
AirPods Pro 2 gezondheidsfuncties


Lees verder na de advertentie

Al maanden gaan er geruchten dat de opvolger van de huidige AirPods Pro een aantal nieuwe functies zal introduceren. Nu blijkt echter dat de AirPods Pro 2 deze twee verwachte gezondheidsfuncties toch niet krijgt.

AirPods Pro 2: deze nieuwe gezondheidsfuncties krijgt hij toch niet

Apple-analist Mark Gurman schrijft in zijn nieuwsbrief voor Bloomberg dat er twee verwachte gezondheidsfuncties zijn die de AirPods Pro 2 toch niet krijgt. Het gaat om een ingebouwde hartslag- en thermometer, waar al maanden over gespeculeerd wordt. Overigens is het mogelijk dat een toekomstig model deze functies wel ondersteunt. Gurman beweert namelijk dat Apple er wel mee geëxperimenteerd heeft.

Hoewel de gezondheidsfuncties waarschijnlijk dus niet naar de AirPods Pro 2 komen, zijn er nog andere geruchten die hopelijk wél waar zijn. Het lijkt er zoal op dat de oortjes ondersteuning voor lossless audio krijgen, wat je muziek een uitstekende geluidskwaliteit geeft. Bovendien wordt het oplaaddoosje vernieuwd, met ingebouwde ‘gaten’ die geluid maken wanneer je je oortjes zoekt met de Zoek mijn-app.

Release date


kooptip

AirPods met ondersteuning voor lossless audio en een vernieuwd doosje: die wil je vast zo snel mogelijk hebben. Een officiële release datum is er nog niet, maar analisten als Gurman verwachten dat ze dit 2022 nog verschijnen. En dat komt goed uit. De huidige AirPods Pro zijn al 3 jaar oud, waardoor sommige vroege kopers langzaamaan problemen met de batterij krijgen.

Wil je op de hoogte worden gebracht van de release datum van de AirPods Pro 2? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.