Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws AirPods

Dit is Apple’s nieuwe AirPods line-up (inclusief de prijzen)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
AirPods 3


Lees verder na de advertentie

Apple heeft gisteren de nieuwe AirPods 3 aangekondigd. De vorige generatie blijft ook nog in het assortiment, en dat betekent het een en ander voor de AirPods-prijs. We zetten alle Apple AirPods voor je op een rij, inclusief de prijs.

AirPods 2 deals

Wil je de vorige generatie AirPods 2 op de kop tikken? Ze zijn sinds de lancering van de AirPods 3 flink in prijs verlaagd en buiten Apple om zijn ze goedkoper. De prijsvergelijker hieronder wordt constant bijgewerkt met de beste deals van het moment.

AirPods 3 prijs

De nieuwe AirPods 3 lijken een samensmelting van de AirPods 2 en de meer geavanceerde AirPods Pro. Ze hebben een Pro-achtig design met kortere steeltjes, ondersteunen ruimtelijke audio en hebben een veel langere batterijduur. Opladen kan nu ook met Magsafe. Maar een echte Pro-functie als actieve ruisonderdrukking moet je missen. De prijs? € 199. Hoe verhoudt zich dat tot de andere AirPods?

AirPods-prijs: het complete overzicht


kooptip

Dit zijn de AirPods die Apple momenteel te koop heeft inclusief de prijzen:

  • AirPods 2: € 149 (voorheen € 179)
  • AirPods 3: € 199
  • AirPods Pro: € 279
  • AirPods Max: € 629

Misschien denk je nu: de AirPods 2 waren voorheen € 179, de nieuwe generatie is duurder. Maar let op: het gaat hierbij om de versie die géén draadloos oplaadbare case had.

De AirPods 2 met draadloos oplaadbare case van € 229 is verdwenen uit het assortiment. De AirPods 3 zijn eigenlijk de vervanging hiervan, en dus in feite iets voordeliger. Ze hebben standaard al een oplaadbare case met MagSafe-ondersteuning.

Opvallend detail: de AirPods Pro hadden altijd al standaard een draadloos oplaadbare case. Vanaf nu ondersteunt die case ook MagSafe, iets waar Apple tijdens de keynote van gisteravond niets over gezegd heeft.

AirPods 3 kopen?

De AirPods 3 zijn gisteren na de keynote direct in de voorverkoop gegaan bij Apple. Bestel je ze nu? Dan worden ze op dinsdag 26 oktober bij je thuisbezorgd. Vanaf dat moment liggen ze ook bij winkels als Coolblue.