Terug naar AirPods 3: dit is nu de verwachte releasedatum
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

AirPods 3: dit is nu de verwachte releasedatum

Door Koen van Ekeren26 maart 2021 10:322 min. leestijd0

Kortgeleden leek een AirPods 3 release nog aanstaande. Maar helaas: de nieuwe draadloze oordopjes van Apple verschijnen nog niet in deze lente. Een nieuw gerucht bevestigt dat de AirPods 2021 pas later in het jaar worden gelanceerd.

AirPods 3 2021

AirPods 3 release

Vorige week meldde de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo al dat we nog even geduld moeten hebben met de nieuwe AirPods. Volgens de analist gaat de massaproductie van de AirPods 3 pas in het derde kwartaal van 2021 van start.

Nu komt het Taiwanese DigiTimes met een vergelijkbare berichtgeving. De website schrijft dat leverancier ASE Technology begonnen is met de productie van optische sensoren voor de volgende generatie AirPods. Die zou Apple hebben gepland voor het derde kwartaal van 2021.

DigiTimes heeft het niet altijd bij het rechte eind als het om Apple-voorspellingen gaat, maar het is een nieuwe aanwijzing dat de AirPods 3 release nog wel even op zich laat wachten. De huidige generatie AirPods 2 stamt uit 2019 en is verkrijgbaar voor € 146.

Het derde kwartaal van het jaar is overigens ook de periode waarin het jaarlijkse iPhone-event plaatsvindt – traditioneel is dat in september. Naast de nieuwe iPhones kondigt Apple dan ook nieuwe producten aan. Grote kans dus dat de AirPods 2021 in september worden gelanceerd, al is dit nog afwachten.

Wat zijn de vernieuwingen?

Met de nieuwe AirPods neemt Apple afscheid van de looks van het opzetstuk van een elektrische tandenborstel. Naar verluidt zien ze er precies uit zoals de huidige AirPods Pro, die een kortere steel hebben. Siliconen oordopjes en Pro-functies (zoals ruisonderdrukking) ontbreken; dat blijft exclusief voor de AirPods Pro.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar