Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

AirPods 3 komen gevaarlijk dichtbij de Pro

Auteur: Ward Edema
0 reacties
AirPods 3


Lees verder na de advertentie

We moesten er meer dan twee jaar op wachten, maar ze zijn er éindelijk: Apple heeft zojuist de derde generatie AirPods – in de volksmond AirPods 3 – aangekondigd. Ze hebben een totaal nieuw ontwerp, ondersteuning voor ruimtelijke audio en Dolby Atmos, een grotere accu en meer. Dit moet je verder weten over de AirPods 3 release.

AirPods 3 kopen

De AirPods 3 zijn verkrijgbaar bij:

Amac | Coolblue | Belsimpel | Mediamarkt | bol.com

Nieuw ontwerp, géén noise cancelling


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Het nieuwe ontwerp van de AirPods 3 doet denken aan de AirPods Pro. De ‘steeltjes’ zijn een stuk korter en hebben een drukgevoelig knopje ingebouwd, en de vorm van de oortjes is wat langwerpiger. Ook zijn ze nu zweet- en spatwaterbestendig.

De AirPods 3 hebben wel nog steeds de universele pasvorm die we gewend zijn van de ‘normale’ AirPods. Ze hebben dus niet de siliconen oordopjes van de AirPods Pro, en daardoor ook géén ruisonderdrukking.

Ook de oplaadcase is vernieuwd. Die heeft een grotere accu gekregen, waardoor je je AirPods er vier keer volledig in kunt opladen. Ook biedt ‘ie standaard ondersteuning voor draadloos opladen, wat voorheen een optie was waar je extra voor moest betalen. Daarnaast is er nu ondersteuning voor MagSafe. Volledig opgeladen kun je zes uur lang muziek luisteren en na vijf minuten opladen kun je een uur lang vooruit.

Ruimtelijke audio

Net als de AirPods Pro en AirPods Max hebben de nieuwe AirPods 3 ondersteuning voor ruimtelijke audio. Hierdoor klinken films en series met Dolby Atmos alsof ze om je heen gebeuren, en muziek van Apple Music alsof je op het podium staat met de artiest. En sinds iOS 15 hoor je in een groepsgesprek op FaceTime je gesprekspartners om je heen.

Ook blijft het geluid stilstaan in de ruimte door dynamische hoofdtracking: hoor je iets achter je en draai je je om, dan hoor je het vóór je. Ruimtelijke audio werkt op iPhone en iPad, Apple TV en vanaf macOS Monterey op Macs met Apple Silicon-chip.

Een andere functie die komt overwaaien van de duurdere AirPods-modellen is betere ‘Zoek mijn’-ondersteuning. Hierdoor kun je je AirPods altijd terugvinden met de ‘Zoek mijn’-app, zelfs als je zelf niet in de buurt bent.

AirPods 3 release en prijs

De AirPods 3 zijn iets duurder dan het vorige model: € 199. Ze zijn vanaf nu te bestellen via Apple’s website, en webshops als Coolblue. De ‘oude’ AirPods 2 blijven te koop voor een lagere prijs: € 149.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!