Terug naar AirPods 3 komen gevaarlijk dichtbij de Pro
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

AirPods 3 komen gevaarlijk dichtbij de Pro

Door Ward Edema18 oktober 2021 19:202 min. leestijd0

We moesten er meer dan twee jaar op wachten, maar ze zijn er éindelijk: Apple heeft zojuist de derde generatie AirPods – in de volksmond AirPods 3 – aangekondigd. Ze hebben een totaal nieuw ontwerp, ondersteuning voor ruimtelijke audio en Dolby Atmos, een grotere accu en meer. Dit moet je verder weten over de AirPods 3 release.

AirPods 3 kopen

De AirPods 3 zijn verkrijgbaar bij:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Amac | Coolblue | Belsimpel | Mediamarkt | bol.com

Nieuw ontwerp, géén noise cancelling

Het nieuwe ontwerp van de AirPods 3 doet denken aan de AirPods Pro. De ‘steeltjes’ zijn een stuk korter en hebben een drukgevoelig knopje ingebouwd, en de vorm van de oortjes is wat langwerpiger. Ook zijn ze nu zweet- en spatwaterbestendig.

De AirPods 3 hebben wel nog steeds de universele pasvorm die we gewend zijn van de ‘normale’ AirPods. Ze hebben dus niet de siliconen oordopjes van de AirPods Pro, en daardoor ook géén ruisonderdrukking.

Ook de oplaadcase is vernieuwd. Die heeft een grotere accu gekregen, waardoor je je AirPods er vier keer volledig in kunt opladen. Ook biedt ‘ie standaard ondersteuning voor draadloos opladen, wat voorheen een optie was waar je extra voor moest betalen. Daarnaast is er nu ondersteuning voor MagSafe. Volledig opgeladen kun je zes uur lang muziek luisteren en na vijf minuten opladen kun je een uur lang vooruit.

Ruimtelijke audio

Net als de AirPods Pro en AirPods Max hebben de nieuwe AirPods 3 ondersteuning voor ruimtelijke audio. Hierdoor klinken films en series met Dolby Atmos alsof ze om je heen gebeuren, en muziek van Apple Music alsof je op het podium staat met de artiest. En sinds iOS 15 hoor je in een groepsgesprek op FaceTime je gesprekspartners om je heen.

Ook blijft het geluid stilstaan in de ruimte door dynamische hoofdtracking: hoor je iets achter je en draai je je om, dan hoor je het vóór je. Ruimtelijke audio werkt op iPhone en iPad, Apple TV en vanaf macOS Monterey op Macs met Apple Silicon-chip.

Een andere functie die komt overwaaien van de duurdere AirPods-modellen is betere ‘Zoek mijn’-ondersteuning. Hierdoor kun je je AirPods altijd terugvinden met de ‘Zoek mijn’-app, zelfs als je zelf niet in de buurt bent.

AirPods 3 release en prijs

De AirPods 3 zijn iets duurder dan het vorige model: € 199. Ze zijn vanaf nu te bestellen via Apple’s website, en webshops als Coolblue. De ‘oude’ AirPods 2 blijven te koop voor een lagere prijs: € 149.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AirPods
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar